Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak sbalit holku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 64, 65, 66  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 20:10
http://www.vysemnesmite.cz/forum/viewtopic.php?t=152
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 20:12
kenas napsal:
Jo kontakt na Pavlinku : 7763262**

7763262 Question Question Pray

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 20:16
To je jenom 100 možností,to je v pohodě. Laughing

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 20:16
kenas
jsem zapomel Mr. Green Brick Wall Brick Wall
776326201 az 99
to mas 100 cisel a asi 400KC zavolas:halo si pavlinka?ne polozis
a jedeme znovu

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 20:26
myslis ze ti pomuzu kdyz ti reknu kolikata je to moznost? Slinták
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 20:31
No a ono to ani těch 100 telefonátů nebude,protože některý ty čísla určitě nebudou existovat.Jinak když chtěl tpikalek tu fotku,tak jsem ju hodil k sobě do threadu,ať tu nedělám moc bordel... Mr. Green

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 21:19
Hmm, tak Evina sestra není zase taková kráva...teď jsem s ní půl hoďky kecal na ICQ a je celkem fpohode Smile Ale kašlu na ni Rolling Eyes

Pritel (0)
Anonymní

0,- VK

rada

Zasláno: st 5. duben 2006 02:17
Zdravim panove,
precetl jsem si celou diskuzi a musim rict, ze jsem se dost pobavil. Ne snad tak, ze bych se vam vysmival, ale zavzpominal jsem si na sva mlada leta a zjistil, ze se toho az tolik nezmenilo...
Mel jsem stejne problemy (kdyz mi bylo 14)...

Jak se bavit s holkou?
odpoved zni: nemuzes se bavit rozumne s holkou, pokud nejsi take holka Smile (ne, delam si srandu...)

(nasledujici je jen muj nazor ziskany bedlivym pozorovanim a vekovym odstupem)
Budu k vam uprimny:
Vas problem je v tom, ze se bojite. Ja vim, muzute to slyset 100x a stejne se nic nezmeni...
Chce to spis si rict, ceho se vlastne bojite...Bojite se toho, ze se ztrapnite. Taky sem se bal; a hlavne sem se taky mnohokrat ztrapnil:-). Je blby se zacit bavit s holkou uplne sam. Ale ja sem to mel pozdeji tak, ze jsme balili holky s kamosem; kdyz nas holka odmitla, tak jsme se citili trapne, ale protoze jsme si o tom mohli pokecat, tak to rychle odeznelo... Porad jsme se bavili o holkach, hodnotili je a vzajemne se povzbuzovali...Ver, ze takova vec doda hodne sebeduvery...A hlavne na to mas i nazor z jinyho pohledu...

Jeste neco:
- rikal jsi, ze vam je oboum 14 - to je problem 14ky vetsinou koukaj po starsich (neni to ale pravidlo); musis si uvedomit, ze kluci jsou trosku opozdenejsi (asi o 2 roky, ale kolem 18 se ten rozdil stira)...takze se nesmis moc divit az ji uvidis s nejakym 17letym frajerem...

- rikal jsi, ze mas mensi nadvahu; nikdo neni dokonaly, ale zkus s tim neco delat (aktivni sport, lepsi stravovani,...) - nejlepsi je plavani, beh nebo jizda na kole...
rika se, ze vzhled neni vse, ale v takhle mladem veku (do tech 20) znamena hodne; az pozdeji se zacnou holky zajimat o charakterove kvality (opet neni pravidlem)

-kdyz se bavis s holkou radeji vynech pocitace, matiku, fotbal, auta - malinko se o tom muzes zminit (treba, ze rozumis pocitacum; ale vic nic!);
NIKDY, opakuji NIKDY nebud zbytecne moc vulgarni - holky nezajima zadny "vole, kurva, atd..", zas ale nemuzes mluvit jako ze skatulky...
skola je vdecne tema, ale jen na uvodni 2 vety
rikal jsi, ze mas smysl pro humor - to je dobre; vyvaruj se vulgarnich nebo nehumalnich vtipu

- kdyz se zacnes bavit s holkou a ona odpovida jednoslovne, tak to neznamena, ze nema zajem
predstav si, ze te tvoje milovana znenadani oslovi, a zacne se s tebou bavit; pochybuji, ze by si ze sebe dostal vice nez jednoslovnou odpoved
proste kdyz nemluvi ona, tak zkus mluvit ty...a donut ji, at mluvi ona, tzn. dej ji prostor, at vyjadri svuj nazor (dobra otazka je:"A co si o tom myslis ty?" - uvedu pozdeji)

rozhovor muze vypadat nejak takhle:
kluk: Ahoj, tak co? Jak to jde? //standartni otazka
holka: Ahoj. Ale jo, dobre. //standartni odpoved
k: Dneska byla ta pisemka z matiky zas hrozna. //tema skola na zacatek
h: Jo, byla. //pozor!! jednoslovna odpoved, rychle zmenit tema
k: Koukala si vcera na televizi?
h: Jo, koukala. //zase jednoslovna odpoved
k: A na co?
h: Na Vyvoleny. //posledni jednoslovna odpoved
K: A jakej na to mas nazor ? //tak a musi odpovedet aspon 3 slovy !! Smile
h: No, ja myslim, ze bych tam nesla ani za tech 10 milionu... Ale jinak se mi to docela libi.
k: Ja jsem slysel, ze se tam dejou docela hrozny veci. Je to pravda.
h: Je. //pozor! Musi prijit rozvijejici otazka!!
k: A co treba? // a je to tady!! Smile
atd....

Tento rozhovor byl samozrejme ukazkovy a vysel mi proto, ze jsem to tak chtel... Smile
Dulezite take je pridat svuj nazor, ktery se nebude moc lisit od nazoru jejiho...
Dale neni nutne navazovat rozhovor za kazdou cenu, tzn. nebudte vlezli...
Chce to umet mluvit a umet naslouchat...
Dobra temata jsou: pocasi, filmy, hudba, muze byt i literatura...nedoporucuji sex a politiku

Jo a jeste k veku - jste dost mladi, mate jeste spoustu casu a prilezitosti...

Kdyz te holka odmitne, tak nema cenu hazet flintu do zita. Musis si uvedomit, ze to je jen a jen tvoje chyba. I kdyz je to krava, tak je tvoje chyba, ze jsi se o ni snazil. A ty se musis poucit ze svych chyb, abys je priste neudelal...(tedy: Priste poznam hned, ze je to krava a ani se o ni nebudu snazit....) Takze kazde odmitnuti pro tebe musi byt impuls, aby jsi neco zlepsil...Odmitla me proto, ze se neumim o nicem bavit, tak se zacnu zajimat o cem se bavi ony, at se potom muzu o tom bavit s ni...Odmitla me, ze mam nadvahu, tak shodim... Vsechno jde, kdyz se chce, ver mi...

Takze reci typu: "Na ni nemam." nemaji smysl. Mas na vsechny, ale mozna ne hned...Musis se zlepsovat...

snazil jsem se poradit....snad dobre

dekuji, Pritel

ps: omluvte pravopisne chyby - necetl jsem to po sobe...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 5. duben 2006 06:14
Hezkej manuál Slinták
BTW nedokážu si představit, jak se s holkou bavim jen tak o sexu Hand Mr. Green
Ale Darth PZ se o tom vlastně se svojí spolužačkou baví Think Surprised Very Happy
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 5. duben 2006 06:20
hehe dobrý manual fakt že jo... jsou tam dobré rady.. Slinták
mno jo bavim.. Mr. Green když ona už taková je, že na to furt myslí... Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 20 z 66