Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak sbalit holku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 64, 65, 66  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: po 10. duben 2006 19:40
tpikalek napsal:
Prostě "pí" Mr. Green
Zkus rafťáky, jestli jsi to ještě neviděl. Nebo nějakej horor, to se tě pak ta holka vždycky chytne, když něco "bafne" Wink

Rafťáky už nedávaj, a ti stejně ale sux .) btw. horory u nás nedáváj Rolling Eyes http://mkuh.cz zkus vybrat něco normálního

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: út 9. květen 2006 21:09
Nevím, kam to napsat, tak to napíšu sem... Anxious
Na Evišku se asi vyklašlu - vždycky když s ní mluvím, tak můžu vymyslet jakýkoliv téma, vždycky odpoví jedno nebo dvě slova. Asi o mě nestojí... Brick Wall Kašlu na ni...
...no nic no...jsou jiný holky...
Třeba teď se mi začala líbit jedna asi o rok maldší holka - jak se jmenuje si už nepamatuju (kámoš mě to říkal, ale ta paměť Mr. Green), koncem týdne budu mít číslo Angel Nevím, k čemu mě to číslo bude, ale rozhodně je chci Mr. Green Co jí mám napsat? Že bych se s ní chtěl seznámit a jestli chce, tak si dáme sraz tam a tam tehdy a tehdy? Think Nebo co? Poraďte, pls. Ona mě zatím nezná d'oh!

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 9. květen 2006 21:15
Radšej si nájdi 7 kamarátiek do každej situácie ako jednu ktorá ťa nemusí ani chcieť.
Pod lamou býva najväčšia tma.

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: út 9. květen 2006 21:35
Já neříkám, že svý bívalý pošlu někam a už se s nima nebavím... To jsou skvělý kámošky i po půl roce od konce všeho. Wink
Kamarádek mám dost, ale není mezi nima žádná, s kterou bych chtěl něco mít...nevím proč... Think

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 9. květen 2006 23:33
Souhlas...kamarádek spousta,ale... Já jsem se teď nedávno zakoukal do jedný barmanky (přítelkyně mě nechala,tak se z té depky snažím co nejrychleji dostat...rum je dobrej sluha,ale špatnej pán...ty kocoviny po ránu... Mad Crying or Very sad ).Prostě musí být moje...sice nevím jak na to...to musím ještě nějak dořešit,ale musí být moje. Mr. Green Je to hrozně krásná holka (teda aspoň podle mého subjektivního dojmu,prostě přesně můj typ).

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 10. květen 2006 06:41
tpikalek napsal:
Třeba teď se mi začala líbit jedna asi o rok maldší holka - jak se jmenuje si už nepamatuju (kámoš mě to říkal, ale ta paměť Mr. Green), koncem týdne budu mít číslo Angel Nevím, k čemu mě to číslo bude, ale rozhodně je chci Mr. Green Co jí mám napsat? Že bych se s ní chtěl seznámit a jestli chce, tak si dáme sraz tam a tam tehdy a tehdy? Think Nebo co? Poraďte, pls. Ona mě zatím nezná d'oh!

Mno já bych na to až tak moc nepospíchal.. třeba by se mohla vyplašit, když na ni pujdeš tak rychle.. třeba prohoďte pár slov ve škole, posilejte si SMSky aspoň nějaký ten týden a potom do toho až práskni.. Smile třeba když si sní párkrát popovídáš tak můžeš zjistit že ona není ta pravá.. Wink

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: st 10. květen 2006 16:21
Norton napsal:
nedávno zakoukal do jedný barmanky...ty kocoviny po ránu...

Neviděl jsi ji třeba ve stavu velké opilosti? Laughing

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 10. květen 2006 17:37
hmm...on se spis ozral kvuli ni Mr. Green Mr. Green

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: čt 11. květen 2006 11:53
Nene...kvůli své bývalé Shame on You Ale už je to v pohodě. Cool A raději bych se ozral s ní než kvůli ní. Mr. Green Ikdyž nemám rád ožralé holky...leda trošku v náladě.Asi ji budu muset pozvat na panáka. Very Happy

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 17. květen 2006 18:09
2Norton: stejně nejhorší je ožralý kluk + střízlivá holka... to je hrozná dvojice.. vim o čem mluvim Mr. Green Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 23 z 66