Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak sbalit holku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 64, 65, 66  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 11. září 2006 15:17
Nakopat do ...... Laughing Nebo malinko opít, opravdu malinko a když ani pak nic tak první možnost! Laughing
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 11. září 2006 16:19
Já mam pocit, že se tu podobná otázka už někdy řešila...
Musíš ji nějak přinutit, aby nebyla zakřiknutá, aby se před tebou nebála a tak.. Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 08:58
lukenet napsal:
Taky mě napadá, proč ti anonymové nikdy nepoužívají interpunkci + velká písmena. Think Laughing

já třeba napoužívám velké litery, protože je to rychlejší
Zasláno: út 12. září 2006 09:00
d'oh! jinak zásádní chyba je, když se ženskou začnete bavit o počasí. ony to totiž očekávají, takže je totálně vykolejíte, když se s nima začnete bavit o úplně něčem jiném Laughing
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

SAZ3 (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 19:19
jenda.69 napsal:
Já mam pocit, že se tu podobná otázka už někdy řešila...
Musíš ji nějak přinutit, aby nebyla zakřiknutá, aby se před tebou nebála a tak.. Wink

Jak jako? Ona se v podstate nebavi skoro se zadnima klukama, opit ju nemuzu.

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 19:30
Tak podobnej problém jsem se snažil vyřešit taky, ale ta holka se bavila jenom s jistou skupinkou kluků (které zná asi už od 1. třídy) a to i tak dost málo. Nakonec jsem se na ni prozatím vykašlal, třeba se časem změní... Rolling Eyes
Zkus k ní někdy tak "náhodou" přijít a začít se s ní bavit, klidně o blbostech...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 19:35
a chodila vůbec s nějakým klukem? třeba je nějak přesvědčená že kluci jsou parchanti, proto kní přijd, buď milej Smile a tak (to už popsali ostatní)

Johny (0)
Anonymní

0,- VK

rada

Zasláno: st 27. září 2006 18:42
víš co...dam ti radu,kdyz chodis do tridy s nejakou holkou,ktera se ti libi,tak si davej pozor jestli se na tebe podiva....jestli se tak stane privri oci(ne úplně)oční kontakt.. Shocked Shocked
nebo vcera jsem nacal jednu vec....jedna holka na me a myho kamose porad cumela...jsem ukazal jako ze ma kamos erekci..zacala se hyhnat-dostala poznamku a ted s tim porad otravuje,takze to je sance-skoda ze je tak hnusna d'oh! Shame on You Sad Sad Confused

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: čt 28. září 2006 12:49
krrttek napsal:
a chodila vůbec s nějakým klukem? třeba je nějak přesvědčená že kluci jsou parchanti, proto kní přijd, buď milej :-) a tak (to už popsali ostatní)
to by musela být malá holka
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 28. září 2006 12:52
i některé velké holky se občas chovájí jako malé Confused

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 41 z 66