Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak sbalit holku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 64, 65, 66  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
NicKnaMe (0)
Anonymní

0,- VK

Tak se taky pochlubim ;)

Zasláno: čt 5. říjen 2006 23:37
Pekny vecir perji! Je mne 15 a uz od pulky 7ky se mi hrozne libi jedna moje ted uz spoluzacka (Prestoupil jsem do jejich tridy minuky rok). A za ten rok nebo kolik to vlastne je se tato libivost promnenila v neco nepopsatelneho. Nemuz se vubec zbavit myslenky na ni, at delam cokoli musim na ni myslet. Mam ji fakt moc rad! Jeji povaha je super (coz se hned tak nevidi, je na vsecky hodna a kdyz nekdo neco potrebuje tak mu pomuze) a vypada taky dobre. Samozrejme nemuzu hodnotit jak vypadam ja a) skoro vsichni si o sobe mysli ze vypadaj blbe b) mam nulove sebevedomi. Je tezke poznat jestli se ji aspon trochu libim. Kazdy den jinak, nekdy spolu kecame skoro kazdou prastavku a smejeme se (rozhovory jdou dobre). Kdyz me potka na chodbe a jde za mnou tak me treba zakryje oci nebo hrabne do vlasu Very Happy. A vetsinu me oslovuje "Luki". V poslednych tydnech se nase komunikace velmi zlepsila. Ale abych nepredbihal povim vam to odzacatku. uz ani poradne nevim kdy se mi zacala libit, ale bylo to nekdy v pulce 7ky, vzdycky kdyz me videla na chodbe zdravila mne a usmivala se na mne ale ja se nikdy nezmoh na vic nez na "Nazdar". Pak to jaxi prestalo a ja jsem si rikal jaky jsem to debil, ze jsem se na nic nezmoh. Pak si moc nepamatuju az teprve v 8cce kdyz se dozvedela, ze jdu k nim do tridy priletela za mnou cela udychana s usmevem a chnapla moji ruku a zacala ji trast a gratulovat mi. Tak jsem se redy octl v jejich tride. Prvnich par dni se kolem mne motala, a snatila se mi pomoct prejit tu zmenu kolektivu. Pak zas dlouho nic akorat kdyz jsem si potreboval pujcit sesity tak jedine od ni. No a pak jsem si vsiml, ze se vomela o jednoho kamose, ze tridy a nakonec jsem se dozvedel, ze s nim chodi. Zazival zsem strasne chvile!! (nepopsatelne) Smutek, vztek a smesice dalsich. Pak se jelo na tyden do anglie, ja jsem tam najel, ale oni jo. Kdyz prijeli tak jsem se vod kamosu dozvedel, ze skoro furt byli spolu a v kine se dokonce i cucalia v autobuse si spali na rameni tak to bylo jeste horsi nez ty pocity co jsem se snazil popsat drive! A uacali prazdniny! O Prazdninach mi napsal ten kamos na ICQ, ze ji nechal, ze mu nkolikrat slibila, ze az bude doma, ze se mu ozve a cele prazdninyy mu nenapsala ani jednu SMSku (Kupodivu jsem se o tom s tim kamosem bavil normalne a nevadilo nam to, vedel ze ji mam rad a ze bych ji chtel) tak rikal , ze na ni kasle. Nacez sem myslel ze vybuchnu radosti. Asi dva dny na to jsem ji poslal sms a vsecko na ni vysolil! A zadna odpoved! Cekani bylo ubijejici! Vedel jsem , ze nema moje novy cislo mela stary ktery jsem mel na mobilu, ktery jsem, ztratil! No a az do konce prazdnin nic. Na zacatku roku jsem se s ni bal komunikovat, protozre jsem myslel , ze to vi a, ze se mnou uz nebude chtit mluvit. Potom se to zlepsilo uz ani nefim jak. Proste jsme se spolu zacali bavit a jednou kdyz jsme spolu jeli autobusem domu, probirali jsme kdo komu pise jake smsky. Rekla ze o prazdninach ji psal nejaky anonymin magor a ze ji dneska v hodine prozvanel (sedl jsem si na mobil!! Mr. Green ). Jeste ten den jsem si koupil novou simku a tu starou vyhodil Mr. Green Mr. Green Mr. Green . A od te doby se to vyvijelo a vyvyjelo az dodnes kdy uz ma moje nove cislo a bavime se kazdy den obcas v hodine se na sebe podivame a usmejeme sedim v rade uprostred ona u okna. aVubec jak jsem na tom ted to jsem uz psal nahore. Vcera jsem ji posilal mail s nejakou slohovkou, kterou chtela a mel jsem ji posůat smku az ji poslu ten mail. a ja sem nemel kredit a cely den jsem nekde lital, takze jsem nemel cas di ho koupit az najebnou skoro o pulnoci mi zacala pipat ta moje vysilacka na cely byt! Byla to smska na dobrou noc a z otazkou jsetli se moje vysliacka na mne nezlobi (mobil totiz nekdy blbne) ze ji nepisu! Tak jsem ji rychle odepsal z netu a sel spat nadruhy den to bylo celkem normalni, nic zajimavyho. Jenom kdyz jsem ji rekl, ze sem to posilal z betu tak rekta ze ji to nedoslo cely dosly jenom 2 smsky ze 3 a ze se omlouva, ze mi to posilalla tak pozde, nacez jsem ji rekl ze to vubec nevadi, ze budu rad kdyz mi napise zas! A ona rekla mno odemne ted jaxi odesel kredit tak to hned tak nebude posilala jsem totiz smsky hodne lidem! Tak nevim no myslite ze mam sanci? Ctel bych sliset vas nazor! Myslite, ze jsem proni jedn z tech hodne lidi nebo neco vic? Nebo to jenom fsecko predstira? Fakt nevim! Předem díky! A prosim o bymyzani tohoto pripadu po jeho vyreseni! Hodne se bojim uniku informaci do nespravnych rukou!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 6. říjen 2006 00:06
Ono je to těžký, když je někdo zamilovanej, tak všechno vidí růžově, že je to skvělý a jak je to dobrý, ale chyby a problémy nevidí...
Ale dávej pozor, když se s ní bavíš. Jestli ti řekne, že jsi kámoš, tak to prostě na chození bude opravdu jenom těžko...

Třeba: „Vůbec jsem nečekal, že bys se mnou šla ven.“ „Ale to je přece jasný, když seš muj kámoš.“
Ono to vůbec nemusí vypadat, ale řekl bych, že holky většinou v těhle věcech moc dobře ví, proč používají takový a takový slovo...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: pá 6. říjen 2006 15:40
A některý to nevěděj vůbec Brick Wall Brick Wall
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 6. říjen 2006 19:17
ber to s nadhledem,nikdy si od ničeho moc neslibuj aby jsi nebyl sklamaný...tohle považuju jen za lepší kamarádství, možná tě trochu otrkává, pokud jste kamarádi navrhni jí jestli by nešla s tebou ven...pokud si dobře pokecáte třeba se to hne...

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: pá 6. říjen 2006 19:38
Já bych to možná vysolil narovinu. Podle toho, co píšeš, není taková, co dá chlapovi po vyznání lásky facku a hned na druhý den to rozhlásí ve škole.
Arrow http://strojirenstvi.ne-e.eu/ - mrtvé fórum...

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: pá 6. říjen 2006 19:50
Zkus jí to říct. Buď tě má ráda nebo je to jedna z těch holek, která se baví a chová pěkně ke každýmu.

Taky jsem se nedávno seznámil s jednou takovou holkou. Doufám, že nepatří do té skupinky, která má ráda skoro každýho. Ale nevím, jestli mám chtít, aby se mnou chtěla chodit. Moc často se totiž nevidíme, spíš příležitostně. Hlavně si píšeme přes ICQ, bydlí totiž někde, kam se moc často nedostanu (i když to není moc daleko). No, uvidím, co z toho bude Think Smile

NiCkNaMe (0)
Anonymní

0,- VK

No proste predmet

Zasláno: pá 6. říjen 2006 22:31
Ahojky!
Dekuji moc za fsecky vase rady! Bojim se, ale ze by to spis byla jedna z tech, ktera je hodna na kazdyho! (I kdyz smsky jen tak nekomu nenapise - jenom svym kamoskam). Ale i tak ma nekdy nalady a dny kterym nerozumim Think. Cely den si skoro s nikym neprovluvi, je takova schlipla a kdyz na ni nekdo promluvi tak odpovida znudena. Vetsinou ke konci tydne nebo uplne ne zacatku tydne, ale zase to nrni tak caste! Nekdy zase opacny extrem. Prijde za mnou sama a kdyz ne za mnou tak za nejakou jeho kamoskou a zacne se s nima bavit obcas je to dost sranda, vsak uz sem to psal nahore. Hodna je na vsechny tak ze kdyz nekdo chce poradi mu pujci mu sesit, ale zas ne uplne vsem. A ne za kazdym prijde a keca s nim a taky myslim ze ne kazdymu posila smsky na dobrou noc mozna nejakym kamoskam. Ale skoro vzdycky kdyz neco nemam (kruzitko, tuzky, papir,pravitka atd..) a reknu jestli by mi nekdo nepucil. Vzdycky se na mne podiva as pujci mi to ona. Smile I really love her.

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: so 7. říjen 2006 09:32
Každá žena má své dobré a špatné dny. Počkej si na ten lepší a pak jí to řekni.
Arrow http://strojirenstvi.ne-e.eu/ - mrtvé fórum...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 7. říjen 2006 12:17
jj třeba když maj holky krámy tak to je s některýma k nevdržení Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 7. říjen 2006 14:12
2 tpikalek: ježiši, mám to uplně stejný..
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 42 z 66