Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak sbalit holku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 64, 65, 66  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 21. listopad 2006 21:35
já bych to bejt tebou zkusil. třeba ti to vyjde
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

alkaba (+6)
Bažant
Bažant

10 375,- VK
Zasláno: út 21. listopad 2006 21:40
Pokud nejde o život, jde o hovno Wink
Jdi do toho a když to nebude klapat, tak co? Zapomenout na to a žít dál.. Wink
...Stejně ty podpisy nikdo nečte...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 21. listopad 2006 21:55
jj, máš možnost, tak ji využij Wink nové zkušenosti ti nikdo nesebere

(-(-.-)-) (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: po 12. únor 2007 19:08
Nedávno se mi stala taková přijemná ( nebo nepříjemná ? ) věc. Vzbudil jsem se a šel na ICQ, tam již byla jedna krásná holka, která patří mezi moje nej kámoše. Napsala mi stylem jako vždy ( jako ahojky a posilala pusinky ). Teď mi začala psát, že se ji v noci o mě zdálo a že v tom snu jsme spolu my dva chodili. Potom říkala, že to byl moc zajímavý sen, a že ve skutečnosti by se mnou klidně chodila a takové řeči jako, že co když ten sen předvídá budoucnost atd.. ?

A to mi právě nasadilo broučka do hlavy, myslela tím něco ? Nebo co by jste si o tom mysleli vy na mém místě ? Díky za každou radu, fakt na to furt myslim a nějak to nechápu.. Mr. Green

PS: Chodim sem pravidelně, ale píšu záměrně anonymě ( důvody si nechám pro sebe ). Možná někdo poznáte můj styl psaní ale nechte si to pro sebe. Bugi ať se klidně podívá na výpis IP ale taky mne neprozrazuj.. dík všem.. Wink

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 12. únor 2007 19:49
zeptej se jí, až se potkáte jestli to opravdu myslela vážně Wink že si to nechceš špatně vyložit, mému kamarádovi taky psala jesna holka přes icq jestli by s ní nechtěl chodit a pak naživo řekla, že se ptala jen informativně a nic z toho nebude....

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 13. únor 2007 17:19
ježíšmarjá - baba ti jasně dává najevo, že po tobě jede a ty se ještě vykecáváš po netu!!!!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

(-(-.-)-) (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 13. únor 2007 17:57
myslíš, není to divné když kluka má, nebo já vlastně ani nevim jestli má, achjoo.. Sad

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 13. únor 2007 17:58
lolec, co bych za tohle teď dal d'oh!
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 13. únor 2007 18:02
ty si volajaký zmetený...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: út 13. únor 2007 21:03
to ja ted taky...bo nevim ubec na cem jsem... Confused
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 46 z 66