Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak slavit

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK

Jak slavit

Zasláno: st 16. srpen 2006 19:54
Zítra oslavím svých jistých a ještě pořád nevím jak. Jak (by) jste oslavili svých 30?? popř. 20 popř. 10 popř. oslavil jste někdo své narození? Nebo byl jste někdo u svého narození?? Já tam asi byl, ale nevím to přesně
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: st 16. srpen 2006 19:59
Ja mam narozky na silvestra,takze se slavenim neni problem Slinták
Veselé Vánoce!

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 16. srpen 2006 20:00
http://www.adrenalinove-darky.cz/cs/

toto by bracha mohl zariti sam,ne?Mr. Green Mr. Green
http://www.adrenalinove-darky.cz/cs/darky/jizda-bojovym-vozem-bvp/

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

FOXXX (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: st 16. srpen 2006 20:14
já slavím za měsíc 27 a pomalu si říkám, že to přestanu slavit a začnu zapíjet mládí Neutral Ale ne, člověk je tak starý na kolik se cítí a to je mi potom tak 19. Ale zpět k tématu. Jak slavit nevím, ale vím jak neslavit. Silně nedoporučuju oslavu, jakou jsem udělal já na svých 17. Na motorce jsme s kámošem dojeli do sousední vesnice na zábavu. Tam už bylo známých dost a oslava mohla začít. Pojal jsem to (odpovídajíc věku) intenzivně a do třičtvrtě hodiny jsem v sobě měl 2 flašky rumu (cca 1l) Tím pro mne oslava skončila. Další co si pamatuju je, jak jsem na chvíli procitl ležící doma na chodbě s vyprázdněnýma útrobama (úplně všema), a šel se osprchovat. Pak jsem se probral po nějaké době v té sprše zimou a pak už jsem se dostal do postele. Za dva dny když jsem byl schopen komunikace s kamarády jsem se dozvěděl o jejich testech mých životních funkcí, které nebyly moc patrné, o tom jak mne umístili na zem mezi sedačky v taxíku, jak mne taxikář doma vyložil před dům a hodní fotbalisté, kteří hned vedle grilovali sele dovlekli až na chodbu... Bude to už 10 let a propracoval jsem se k tomu, že teď dokážu sníst pralinku. Panáka rumu zatím stále ne Mr. Green

Tak to je můj návod jak neslavit narozeniny Hand

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: st 16. srpen 2006 20:39
pozvat spoustu přátel, koupit sud piva a grilovat sele Very Happy

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 16. srpen 2006 22:54
2 Sidbin: Je docela sranda, že slibují jízdu v BVP-1, ale přitom je na fotce MTLB, což je podstatný rozdíl. Ta cena je ovšem... no... velká. Think Jinak pokud bych si tohle vozítko mohl sám řídit, tak proč ne? To by mohla být skvělá projížďka. Jeden můj bývalý kolega vlastní BVP-2. A to je větší sranda.
2 Ěňa: Předpokládám, že oslavy proběhnou v tradičním duchu. Tedy bečka, fotbálek etc. Jen doufám, že schrastím nějaký peníze, abych mohl přijet. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: čt 17. srpen 2006 15:07
No trošičku jsme to začali slavit s M.M. a T.M. (kterému po prvním panáku odešla partnerka). Pár panáčků slivovice a do toho pivo (Sherack) a dnes úplně čistá hlava Mr. Green až na tu kocku. A v tomto stavu vlízt do toho bagru nebo co to je ..... Ne to bych nemusel. Já sloužil u 4.BRN, takže dělostřelci Dana SHKH 152 http://www.globalsecurity.org/military/world/europe/dana.htm a adrenalinu si užiji v práci dost. Třeba takový dům v Praze - Lighthouse http://www.izolas.cz/page.php?show=category&category=5&id=4 asi 80 metrů vysoký a dávej tam ty okna ....to bys nevěřil jak tam fouká
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 1 z 1