Zasláno: čt 20. březen 2008 08:55
Tak manžela oslovuji křestním jménem v základním tvaru od té doby co mě i před mojí maminkou tituluje "Babo" a tváří se, že je to běžné oslovení...
Kamrády, které jsem poznala ne netu oslovuji i vr ealu přezdívkami možná jen lehce upravenými. AngelCZ je prostě Endží, Survives - Surv, Magorik - Magor, Zubajda - Zub, SirArachnox - Arach a Beat je prostě Bít. A kašlu na to že dávno vím jak se který jmenuje.
No a s přítelem si stále nevím rady. On mi říká Čumáčku, ale u něj je to tradice, myslím, že tak říkal všem přede mnou a je tak v bezpečí před nebezpečím, že si splete jméno. Ale pořád nevím, jak mám říkat já jemu. Jménem mu říkám mezi lidmi, ale v soukromí je to takové studené. Miláčku a lásko už je otřepané. Broučku nepoužívám od té doby kdy jsem slyšela vtip: Víš proč říkají muži ženám slepice a ženy mužům broučku? Protože brouček má ještě menší mozek, než slepice...... no a kdykoliv mám chuť říct mu broučku, tak si na to vzpomenu a začnu se smát... to prostě nejde. Jednou jsem mu řekla Kocourku a on se zachmuřil a pravil: Já nejsem kocourek, ale Tygr.... No ale říkat mu Ty můj Tygře... tak bude první, kdo si bude myslet, že si z něj dělám psinu... Prostě nevím, nemohli byste pánové napovědět a říct, jak byste VY SAMI CHTĚLI, aby vás vaše drahé oslovovaly?