Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak vycházíte se svýma bývalýma?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: po 17. říjen 2005 03:08
Od té doby, co jsem se zamiloval, tak své bývalé přeju super kluka...

Bob (0)
Myš
Myš

10 000,- VK

Bob

Zasláno: po 17. říjen 2005 14:13
2mark_pawl:
JJ. taky bych chtel aby to takhle skoncilo, ale zatim je to v nedohlednu Sad

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 17. říjen 2005 19:58
To mas teda situaci dost na ho***. To ti ale nemusim rikat, to ty vis. Nebudu opakovat predchozi, je to mozna dalsi mozne reseni:
Taky s ni laskuj, prote delej to co ona, jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva, pak z toho treba neco vyplyne, nebo se casem uvolnis a vic si troufnes udelat neco zasadnejsiho, protoze budes treba mit jiny pocity z ni.

Jarďas
Obrázek

Bob (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 19. říjen 2005 19:07
No na TO sem se chystal a prislo to driv nez jsem cekal... Chtel sem neco testnout o vikendu, kdy mame jet s ruznejma lidma na spolecnou akci a bum, spali sme hned vcera kvuli lepsi doprave u kamarada. Nevim jak je to mozny, ale kamarad se svou slecnou spali v obyvaku a my sme spali v jejich loznici -> jako tohle jsem vazne nepobral.

Tak jsem to zkusil nezne a cekal jsem palku. Palka neprisla, prislo objeti, pak nejaky vysvetlovani, ktery v podstate nikam nevedlo a nakonec sme spali celou noc drzejic se za ruku. Ale blby na tom je ze to neni zadny reseni. Ja jsem na tom kapku lip, pac jsem mel zas jednou to, co mi DLOUHO chybelo, ale nikam sem se neposunul. Je porad takova vstricna.

Zni to asi trosku trapne, zvlast kdyz zabiham do takovejhle detailu, ale rano mi dala dokonce pusu na pozadani, ackoliv predtim vecer kdyz jsem "nezadal" tak to neslo.

Kam sem to dospel? Sem zatim dost ztracenej Smile)

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: st 19. říjen 2005 23:59
Vida, no ja myslim, ze pokud to nedopadlo nejak slavne (jakoze tohle by myslim udelala vetsina bab nezaujimaci zadny dulezity status vuci tobe), tak podle meho nazoru z tebe nejak "na vetvi" neni. To uz sem zazil lepsi veci s babama se kterejma sem nikdy nemel, nemam a asi ani nebudu mit zadnej oficialnejsi vztah. Myslim ze by se to dalo uznat kdyby byla dlouha a brutalni muchlovacka (to se jak vidim nestalo)
Co je taky dulezity, nejak sem tohle tema necetl od zacatku, ale kolik je tobe a ji let? Jinak muj pohled na vec muze byt zkresleny, ja tem nebyl: byla tam ona, ty a BigBrother (ten je všude)
Secteno a podtrzeno: zadna slava
Obrázek

reichsfuhrer (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 14:20
já se se svou bývalou od rozchodu nevidel takze nic neresim

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 15:15
Vzhledem k tomu,ze s byvalou mne poji dve deti,tak spolu vychazet musime...je to sice sem tam trochu problem,ale v ramci moznosti si myslim,ze vychazime celkem v pohode a vice-mene si i obcas vyjdeme vstric Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 22:11
Nevím jestli jsem tu už nepsal, ale po jedné bývalé mohu jen zálibně pokukovat. Nějak od těch 15 let vyspěla a je z ní nádherná ženská. Vycházíme s ní tak, že se řekneme ahoj a jdeme si po svým...
Další bývalou jsem nedávno náhodně zahlídl a je to opačný případ. Trošku přibrala a taky ta současná absence tehdejších zamilovaných očí udělala svoje.

Ostatní nějak upadly v zapomění a nic už o nich nevím...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jakubsklar1992 (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 5. duben 2006 19:05
Je mi 14 chodil sem s holkou, který bude 16, vždycky mě stah omrzí, nejdřív nechala ona mě, že se kní vrátil starej, pag se ke mě vrátila a já jí nechal protože sem ti byl už znuděnej, pag sem chodil s její spolužačkou po 1,5 měsíci mě to omrzelo, pag sem naznačil tý 2. že bych se ke svý bejvalý vrátil, ty 1. po mě začala jet, gdyž sem jířeg že s ní chodit nechci, tag se se mnou nebaví vůbec, mě to lae až tag nevadí, je to dvojnásobná bejvalka a je hrozná citlivka, ted znám asi 5 holek a nemůžu se rozhodnout do který pudu Shhh

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 5. duben 2006 19:33
ael tag ťy vúbec neruzumym Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 4 z 18