Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak vycházíte se svýma bývalýma?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: st 5. duben 2006 19:36
Nejde ti rozumět!
Jestli jsem dobře pochopil, tak pořád dokola střídáš tak 3 holky, ale ty tě už "přestaly bavit", tak sis našel 5 dalších? Laughing
Zasláno: st 5. duben 2006 19:42
Já osobně mám jenom jednu bývalou a s tou vycházím celkem fpohodě. Chodíme spolu do třídy, takže by bylo asi dost blbý rozejít se ve špatným... Jsme kámoši, mormálně se bavíme, ale už ani jeden nemyslíme na to, co mohlo být Shhh

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 8. duben 2006 16:26
-----
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy st 8. srpen 2007 20:19.

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 8. duben 2006 22:34
Szkepek...tak s tím zásadně nemůžu souhlasit Shame on You ...já se dal s jednou bejvalkou znovu dohromady a bylo to naprosto v pohodě.A pokud bych nepotkal svou nynější přítelkyni,tak bylo na spadení obnovení vztahu s jinou mou bejvalou. Wink

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: so 8. duben 2006 23:19
Ani s jednou ze svých bývalých se už nevídám. Důvod je prostý: Všechny bydlí dost daleko ode mě. Asi naštěstí... Wink

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: ne 9. duben 2006 00:17
No tak ja byvale nemam ale skor nestastne pokusy.1, Nebavil som sa s nou pol roka a teraz je to v pohode - 2, Nebavil som sa s nou 3 hodiny a teraz je to v pohode Smile)
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

jakubsklar1992 (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: ne 9. duben 2006 19:34
Szkepek napsal:
jakubsklar1992 napsal:
Je mi 14 chodil sem s holkou, který bude 16, vždycky mě stah omrzí, nejdřív nechala ona mě, že se kní vrátil starej, pag se ke mě vrátila a já jí nechal protože sem ti byl už znuděnej, pag sem chodil s její spolužačkou po 1,5 měsíci mě to omrzelo, pag sem naznačil tý 2. že bych se ke svý bejvalý vrátil, ty 1. po mě začala jet, gdyž sem jířeg že s ní chodit nechci, tag se se mnou nebaví vůbec, mě to lae až tag nevadí, je to dvojnásobná bejvalka a je hrozná citlivka, ted znám asi 5 holek a nemůžu se rozhodnout do který pudu Shhh
dvojnasobna bejvalka ? Applause Laughing hochu, pro mnoho lidi je obnoveni staryho vztahu pouze teoretickym konstruktem. Ty bud rad, ze ti to jednou vyslo a podruhy uz do toho nelez, bab je plno
oki díky, taky s řikám, ale bejvalky mám podle toho jag se mi holky líbily Razz nejdřív kozatý a pag kozatý blondýny Laughing ted se mi líběj zas brunety s velehorama i nížinama Applause b Smile

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 10. duben 2006 21:52
ja se s mou posledni bejvalou vidim skoro kazdej den, a bavim se spolu normalne, pohodicka. proste jakoby nic :)
tak to mam nejradsi. nema cenu se s ni nebavit, to je takový blbý.
Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 18. duben 2006 14:17
Szkepek napsal:
Ty bud rad, ze ti to jednou vyslo a podruhy uz do toho nelez, bab je plno

Zastavam rovnaky nazor.Ako sa hovori: nevstupis 2x do tej istej rieky Wink

Ked to nevyslo raz,je obrovska pravdepodobnost,ze to nevyjde ani 2. krát. Nie vzdy to plati,zalezi na okolnostiach..ale vacsinou je to tak.

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: út 18. duben 2006 14:33
hanni napsal:
nevstupis 2x do tej istej rieky Wink

Ale hanni to rceni znamena, ze po case, kdyz do te reky vstoupis, tak neni stejna ani ta reka a ani ty. Wink Takze teoreticky se to da vylozit i tak, ze za cas, kdyz se date dokupy, tak jste oba jini a mozna vam to vyjde... Mr. Green
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 5 z 18