No já osobně se s bývalýma nestýkám, nikdy jsem se nerozešel v dobrém, snad jen jednou, ale tam je zase otázka, zda jsme spolu vůbec chodili...
 No já osobně se s bývalýma nestýkám, nikdy jsem se nerozešel v dobrém, snad jen jednou, ale tam je zase otázka, zda jsme spolu vůbec chodili...   

jinak s ostatníma jsem se po rozchodu taky moc nevídal.Ty dvě jsou spíš taková vyjímka.
 jinak s ostatníma jsem se po rozchodu taky moc nevídal.Ty dvě jsou spíš taková vyjímka.

a mate s ni byt potom nej kamos. Ja jsem v situaci, kdy jsme se o prazdninach rozesli a ted budem zas spolu ve tride. Uz nastaly okamziky, kdy mi prijde, ze ji chybim. Mam pocit ze se snazi.
 a mate s ni byt potom nej kamos. Ja jsem v situaci, kdy jsme se o prazdninach rozesli a ted budem zas spolu ve tride. Uz nastaly okamziky, kdy mi prijde, ze ji chybim. Mam pocit ze se snazi.

Nic nepodnikej, dej tomu čas, ono to vyšumí na povrch a uvidíš, jak to je doopravdy...
  Nic nepodnikej, dej tomu čas, ono to vyšumí na povrch a uvidíš, jak to je doopravdy...   Nedávej najevo ani zájem ani nezájem...
  Nedávej najevo ani zájem ani nezájem...   Nech první krok na ní...
 Nech první krok na ní...     

S tou první jsme spolu flirtovali dost dlouho předtím,než jsme spolu začali chodit a když jsme se rozešli,tak jsme spolu tak trochu flirtovali dál.A s tou druhou to byla velká láska,jenže jsem se choval jak blbec
 S tou první jsme spolu flirtovali dost dlouho předtím,než jsme spolu začali chodit a když jsme se rozešli,tak jsme spolu tak trochu flirtovali dál.A s tou druhou to byla velká láska,jenže jsem se choval jak blbec  ,tak mě nechala a já se to snažil ještě zachránit,takže jsme spolu ještě rok chodili/nechodili...
 ,tak mě nechala a já se to snažil ještě zachránit,takže jsme spolu ještě rok chodili/nechodili...

Nic nepodnikej, dej tomu čas, ono to vyšumí na povrch a uvidíš, jak to je doopravdy...
  Nic nepodnikej, dej tomu čas, ono to vyšumí na povrch a uvidíš, jak to je doopravdy...   Nedávej najevo ani zájem ani nezájem...
  Nedávej najevo ani zájem ani nezájem...   Nech první krok na ní...
 Nech první krok na ní...     
   ) Na druhy strane je zase blby, ze ona treba ceka jen opravdu velky kamaradstvi, coz nevim jestli dokazu dlouho vydrzet.
) Na druhy strane je zase blby, ze ona treba ceka jen opravdu velky kamaradstvi, coz nevim jestli dokazu dlouho vydrzet.

Takže mé rady nemuší ani brát vážně...
 Takže mé rady nemuší ani brát vážně...