Zasláno: čt 1. prosinec 2005 18:53
Taky na to docela koukám(i když přiznávám, že jsem se registroval nedávno). Na SM je v každou chvíli když tam přijdu aspoň 20 lidí a tady třeba jen jeden nebo dva. Hlavní příčinu vidím v tom, že tento web nemá přesné zaměření, účel. Zezačátku to byl zajímavý projekt, novinka, ale o všechny takovéhle projekty jednou přejde zájem, ať už dřív nebo pozdějc. Ale hlavně člověka odradí hlavně to, že přijde a najde tu prázdný web na kterém je jen on sám.
Dobré by bylo psát víc článků, zakládat nové zajímavé thready, ne jen vykuchávát ty staré, jestli z toho něco nekápne. Jakmile by bylo něco, co zajímá všechny nebo alespoň většinu návštěvníků, v čem by se mohli angažovat co se týká diskuze, většina by se jich zase vrátila aby si přečetla další příspěvky na fóru.
Například mě to tady chytlo, když jsem sem přišel, stejně jako kdysi HEBMiLO(ale to sem radši nebudu tahat

). A chodím sem každej den. Prostě mě zaujal jen ten nápad, udělat chlapskej web. To je přímo geniální. (z toho taky možná plyne ten problém, že ne každej je CHLAP, tzn že pro to nemá pochopení)
Návštěvnost by se dala zvýšit podle mě tak, že by každý, kdo si to přečte, házel linky na každý fórum nebo návštěvní knihu který najde, je to sice takový trochu blbý, ale pro záchranu všechno ne? Já to alespoň dělat budu. Toť můj názor.