Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jakou podlahu?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK

Jakou podlahu?

Zasláno: st 1. červenec 2009 22:55
Jakou byste si dali do bytu podlahu? mam dilema Mr. Green vzdycky jsem chtel plovoucku, ale co sem cetl tak na ni lidi nadavaji ze je studena, je na ni videt bordel, atd atd (laminat).. zase nemam na to moc penez, max strop je asi tak 400kc/m2.. a to je jeste dost nad puvodni odhad Smile a to pokud mozno s praci Embarassed Mr. Green dalsi moznost je asi lino.. koberec vubec ne Smile uvazovali jsme nad marmoleem, ale to je dost nad limit Smile vsechno by asi bylo v imitaci dreva, nebo podobne
Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:06
Lino je dobrý, pokud není nad vrzajícíma parketama Mr. Green .
Dlažba je hodně studená, dobrá do prostor, kde se chodí v botách.
Plovoucí podlaha je něco mezi, ale musíš dost vytápět, aby byla příjemně teplá Smile .
Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:09
Tak my po celým bytě máme plovoučky, kromě předsíně a koupelny, tam máme vytápěnou dlažbu.

V obejváku máme tmavou plovoučku a je na tom vidět každej světlej chlup a zase u mě v pokojíku mám světlou a je tu vidět akorát tak kůra,
co jsem pes zasene zvenku Mr. Green

A studí asi všechno kromě koberce ne? Já nevim na co seš zvyklej,
ale mně studený nohy třeba nevadí.
Příspěvek upravil 1× Moucha, naposledy st 1. červenec 2009 23:09.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:09
joo dlazbu taky ne.. Smile tu tam nechame v kuchyni a v predsini teda, ale jinde se udela.. neco Mr. Green parkety tam nejsou, vsude je akorat stary lino, nebo koberec.. nejspis na starym linu Mr. Green
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:10
tak ja mam studeny nohy i na koberci Mr. Green porad capkam v tlustych ponozkach.. skoro i v lete, treba ted mam jen trenky a ty tlusty ponozky Mr. Green Mr. Green
Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:12
Tak já mám taky studený nohy na všem Wink Ale zase mi nevadí chodit doma bez ničeho, nebo si někdy vzít ponožky od babičky Mr. Green prostě mi to je fuk...

Ale znám lidi, co doma chodí na plovoučkách v pantoflích Think

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:26
No vidíš a já budu doma v obytných místnostech dávat zase koberec a to jsem je před lety kromě ložnice a dětskýho pokoje všude zrušil. Na chodby budu dávat místo dlažby linoleum.

Edit: koberec proto, že mě nebaví si dávat pantofle, kdykoliv si chci dát nohy na zem a ostatní podlahy jednak víc, nebo míň studí a navíc, i když se člověk snaží pravidelně uklízet, hned je na nich nějaký smetí, který se lepí na nohy. Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:29
jako my koberce budeme mit taky, nazatratily jsme je uplne Mr. Green ale ne celoplosne, jen ty kusovy, u postele, nekde v obyvaku u gauce, stolku.. jinak nee Smile
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:32
Ty kusový koberce se zase blbě vysávají, zhrnují atd...

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:36
Ale to si pak nevybereš, na všem se dá něco najít Rolling Eyes

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 23:38
no jo, ale koberce mame cely zivot, a chce to zmenu Mr. Green na koberci je hned vsechno videt, z lina nebo lamina se to setre.. no.. ted se zas priklanim k linu sakra Mr. Green
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 00:24
a co plovoucku a podlahovy vytapeni? To je snad nejlepsi kombinace, zase na druhou stranu mame taky plovoucku a uklizi se to nahodou v pohode, vysajes, setres mopem a mas uklizeno, zadny svine zalezly v kobercu... Lino me prijde uz moc komunisticky, nemoderni...
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 00:41
Přemka! Jedině Přemka! Shame on You

V pokoji, kde bych měl správně bydlet, mam světlou plovoučku a vedle v pokoji je tmavá.
Studený to je, ale zas se to asi líp uklízí a tak a bordel nějak moc neřešim. Smile

A tam kde jsem nejvíc se dal koberec. Není tak studenej a když se přes něj jezdí židlí s kolečkama, tak se aspoň ty parkety nedoku*ví (nebo v mým případě není vidět, jak jsem je předtím bez koberce doku*vil). Mr. Green
Ale ta tmavá plovoucí vypadá moc pěkně oproti tý světlý. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 07:19
My máme v celým bytě (kromě ložnice kde jsou prkna) OSB desky a jednak to dobře vypadá, dobře se to udržuje, a NENÍ to studený.
Hey, hey apple!

Obrázek

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 09:23
tak dneska taky ty lina vypadaji jinak Smile porad nevim, kazdou chvili chci spis to, pak ono Mr. Green ale barva by byla asi u obojiho spis svetlejsi, nejaky "drevo"
Obrázek

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 10:45
Já mám na chodbě dlažbu, v pokojích plovoučku, v kuchyni a ložnici lino. Vše je dobré. Je pravda, že na všem, fakt na všem je vidět smetí. Koberce celoplošné jsem vyházela, když si uvědomím, kolik v nich bylo prachu, líp se mi dýchá Wink . Teď plovoučku buď vysaju, zametu nebo vytřu a vím, že se mi prach nikde nedrží. Vše má svoje. Ano, koberec je teplý, ale...Plovoučku mám ve světlém tónu i v tónu třešeň a jsem spokojená.
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 10:56
Plovoučku bych již nechtěl ani zadarmo. Sice se dobře pokládá a i údržba je dobrá, ale děsně je háklivá na vlhkost. Tam kde jsou domácí zvířata, nebo hodně kytek v domácnosti je to opruz. Vím o čem mluvím. Měl jsem ji. Dnešní lina jsou již od plovoučky k nerozeznání, cenově stejné a i tepelné vlastnosti jsou dobré. Jak jsem lino dříve nemusel, tak nyní bych již nic jiného do bytu nedal, mimo dlažby do předsíně nebo kde chci mít chladněji.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 11:04
No ale Beat, myslím, že už tak úplně není pravda, že se vždy po vlhku vyfoukne, nesmí se to přehánět a vylévat kýble vody, ale už jsem leccos rozlila a vydržela. Všechno má něco, nic není dokonalé - plovoučka se po čase rozjíždí, může se i odřít(to mi udělai, když měnili okna), lino se profiluje podle povrchu, na kterém leží, může se poškábat, dlžba je dobrá, ale musí být kvalitní, jinak praská, no a koberec - taky se nesmí nic rozlít nebo spadnout, jsou tam fleky, ale víc mi vadí prach, který člověk nevysaje ani na mokro. Marmoleum se mi taky líbí, ale cenově nedostupné...Jenže kdo ví, co udělá po letech provozu
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 11:11
Mám jiné zkušenosti. Když se podlaha připraví jako pod plovoučku tak není nic poznat. Nebr technologii kdy se pokládalo lino za našeho mládí. U mne doma jsi taky nepoznala že to není dřevo ale lino. Laughing Laughing Laughing
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 11:22
JJ, nemám nic proti linu, dokonce jsem dala na tvou radu a nechala si ho dát do ložnice, opravdu není poznat, jestli to je plovoučka nebo lino. Jen všechno má svůj hmyz...
Fakt je, že nejdůležitější je podklad - a ten je asi taky nejdražší...
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 11:57
Beat: Kdybys viděl, kolikrát mně v pokoji na tu plovoučku napršelo: v pohodě. Ve vedlejšim pokoji byla dřív díra ve stropě (příprava na takový ty "americký" schody na půdu) a nad tim blbě izolovaný střešní okno. Kapalo na to snad při každým větším dešti... V pohodě... Wink

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 17:03
2 beat: není plovoučka jako plovoučka. Záleží na tom, jestli je to laciné LTD, nebo aspoň DTD. DTD je nenasakavé.

2 bungee: jdi se někdy podívat do nějaké prodejny koberců (a linoleí), jak dneska vypadá lino. Nemyslím ty za 99,-/m, ale ty kolem 300,-/m.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 18:03
Koberec rozhodně ne.. z koberce jsou odrané kolena.. Slinták Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 20:38
Ale nejsou otlačené... Shame on You

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 08:25
Tak když je pěknej koberec ve středu místnosti, takovej měkkoučkej Slinták

Je fakt že záleží na tom kdo ti tu plovoučku dělá a kolik jsi ochotnej do toho investovat, babička má plovoučku cca půl roku, dala za ní sice docela kotel, ale naprostá spokojenost. Mě by se to taky líbilo Mr. Green není nad OSBčka Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 08:27
teda popravdě si myslím, že jediné na čem při pokládce záleží - jsou investice Laughing . Když dám balík, získám určitě lepší kvalitu, nelze pak poměřovat a srovnávat...
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 08:32
Sdílím tvůj názor Very Happy Trošku nechápou lidi co nejsou ochotní za pořádnou práci připlatit, řeknou si: To zvládnu sám, a pak bulej když se jim to boulí nebo něco Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 09:15
Když je v Baumaxu super akce plovoucí podlaha za 150,-/m + zapůjčení pokládací sady zdarma, kdo by odolal? Mr. Green

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 09:30
no ja nastesti zjistil ze mam strejdu opdlahare, tak pokladka by nemusel byt snad problem Mr. Green jen se rozhodnout uz sakra co tam teda bude Mr. Green Mr. Green
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 09:36
doma máme v kuchyni plovoucku, v pokoji mám koberec a na chodbě je dlažba.. tak se stav si to vyzkoušet Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 09:40
ad jirka - To se musíš rozhodnout SÁM Think
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 09:43
Hehe k těm pokladářům, jsem si teď vzpoměl, že už když k nám do ložnice přišel někdo pokládat a já jsem se ho optal co chce přinést tak řekl, že tu podlahu mám nanosit a flašku rumu.. Very Happy tak jsem zjistil že něco nebude asi v pořádku.. Very Happy no položil to a nalitý odešel, vypadalo to pěkně, ale za dva týdny se to začalo na krajích zvedat a nešli nám otevřit dveře a neřekl bych, že to bylo tím, že jsme nekoupili tu nejdražší.. Very Happy

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 09:46
inana: no praave, to je na tom to nejtezsi Mr. Green
pecan: no tak trochu doufam ze kdyz to bude delat u pribuznych ze se tam nezlejou a udelaj to poradne Mr. Green
Obrázek

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 09:56
takže - Jirko - poučení, Rum k podlaze nepatří Laughing , no a jinak už asi na ničem nezáleží. Neřeš to, jdi do obchodu a kup, co ti padne do oka, a JE TO...
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 12:23
Co to je za lidi??? Brick Wall My tu plovoučku pokádali s tátou (vlastně všecky, co máme) a nejsou s tim žádný problémy).

Jo a pořiď si takovou tu s těma "zámkama", co se nelepí. Až se to rozhodneš vyměnit, tak bys tu lepící proklínal. Brick Wall
My tu lepící jednu měnili a děs (ne kvůli tomu, že by se ohejbala nebo tak, ale byla v ní vyřízlá díra na pilíř točitýho schodiště, který se nakonec udělalo jinak) Mr. Green

I když vy měští rozmazlenci si na to pozvete nějaký dělníky, takže je to vlastně fuk... Každopádně na nelepící byla i o něco rychlejš hotová.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 12:39
no nepochybuju ze ty bys jiste zvladnul vyrovnat a polozit podlahu perfektne sam, no ja si na to rozhodne netroufam Mr. Green

nakonec asi pujdu stejne do toho lina.. teda stejne si to jeste dvacetkrat rozmyslim, ale zatim tak nejak vede Smile
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: so 4. červenec 2009 16:33
doporučuji jen to nejlepší řešení. bohužel je i nejdražší. korek na systém plovoučky (zacvakávací). platil jsem za to cca 730/m2 bez pokládky a to ještě v akci z 1100/m2, ale už bych nic jiného nechtěl
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 4. červenec 2009 18:24
důvod ?

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 4. červenec 2009 18:48
nestudí to jako dlaždice, nevlní se to jako plovoucka nebo jiná dřevěná podlaha v zimě, tak snadno se do toho nevytlačí díra, dobře se to myje... ale mínus je cena...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: so 4. červenec 2009 19:24
no naopak, to vytlacovani je nevyhoda korku.. korek bych taky nechtel, kdyz uz tak marmoleum Smile
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 02:29
na tom korku musíš mít všechny nožky od stolů, žídlí a jiného nábytku podlepené filcem. je fakt že se snáze poškodí, ale převažují plusy, o kterých tu psal livart
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Konstantin (+1)
Myš
Myš

10 195,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2011 16:16
Nejlepší vychytávka, co jsem viděl, je dřevěná palubka z tenkých dílců, co se zacvakávají stejně jako lamino. Samozřejmě že cena je vysoká a tak si nechávám o tomhle řešení zdát. Mám ale ještě jeden tip, začaly se prodávat nivelační stěrky, které se dají aplikovat v minimální tloušťce a snesou velký průhyb. Až na nějakou narazím, zkusím se hodit link, teda jestli to admin dovoluje. Vyzkoušený to ale nemám (tu stěrku).
Jinak se nebojte materiálů, kterýma fajnšmekři opovrhují, mám v bytě v ložnici a obýváku klasickou plovoučku (je skvělá), koupelna předsíň kuchyně mám pvc - kupte dražší, vyplatí se, a v děcáku koberec. Koberec v jedné místnosti se vám nakonec šikne, i když jste odpůrci: skvěle se na něm cvičí bolavý záda, na studenou zem si nelehnete.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 5. září 2011 00:15
mně je furt horko. já rád lehám na studenou zem... alespoň na chvilku Angel

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: st 7. září 2011 10:52
Jsem si spíš podle avataru myslel, že rád leháš na někoho, ne na něco
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství
Strana 1 z 5