Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jaký auto pro 19cti letýho kluka?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
FOXXX (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 19:55
Po tom co jsem si přečetl tvůj příspěvek a z prvního linku na mě vyjukla Vitara jsem se musel zasmát. Nevím jaká je prostupnost terénem, ale kromě přítelkyně tam naložíš ještě tak maximálně svačinu Mr. Green To k těm "velkým" autům.
Jinak jak jsi viděl, tak mnoho různých názorů bylo i na auto do 50.000. Ty se svým limitem už máš tak široký výběr, že se tu neschodne asi nikdo Wink Nejlíp uděláš, když si koupíš auto, které už má někdo z tvých známých a může ti o něm poreferofat. Protože i mechanici ti budou každý do hlavy hustit něco trochu jiného, podle toho, co rádi opravují Mr. Green
Jinak v tom Dodgi bys teprve získal respekt. Možná by ti v něm i povyrostl pinďour Mr. Green Taky bych si ho nechal líbit, ale museli by k němu přibalovat nějakého arabského šejka na živení...

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 20:01
Bonfire je můj člověk, taky mám rád velký a vysoký auta. Člověk v nich má pocit "bezpečí a jistoty".
Když uvažuješ o té Vitaře, měl jsem cca 3 měsíce Suzuki Grand Vitara, 5 dveřovou, 2.0i 16v DOHC - čili v benzínu. Svezení s tím byla naprostá paráda, obzvlášť se zařazeným pohonem 4x4.
Byl jsem s ní na zimní dovolené, vyřádil jsem se v závějích a zasněžených kopcích. Kde jiní končí, off-road začíná Wink
To byla ona...
Obrázek

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 20:26
k tomu velkemu autu - jak uz sem tady psal 100% bych tu vitaru zvednul, tim ja myslim velke auto Wink , prostupnost terenem ma vynikajici, mame zavodni special vitaru takze vim o cem mluvim... puvodne sem chtel samuraje ktery ma snad jeste lepsi prostupnost, ale to uz je prece jenom starej kram...
no na svezeni pritelkyne a svaciny mi to bohate staci, v rodine mame jeste MPV, dodavku, takze no problem.
Ten dodge - jojo, je to auto na respekt, kdyz jsem videl to auto nazivo tak muzu rict ze i kdyby vedle toho byla naha elisha cuthbert tak se budu divat jenom na toho dodge... fakt nadherne obrovske auto. skoda jenom toho motoru. napadlo me jeste ho vykraglovat, a narvat tam nejaky 2,5 TDI Mr. Green ale to by byla skoro svatokradez Mr. Green americke auto kdyz ma motor mensi nez 4l a neni to benzin...

lion: me se strasne libi uplne nova vitara, je i levna (relativne), jenze s takovym autem se bojim jet do terenu ze ji poskrabu atd... proto si vybiram nejake levnejsi, zadne lestenky

EDIT: nasel sem toho dodge: Obrázek
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

Yurii (+3)
Bažant
Bažant

Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
11 200,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 22:25
Člověče nevím nevím já strašně dloho slintám po tomhle autíčku http://www.autadoterenu.cz/index.php?vstup=mojeauto&album=26&zobraz=57
stáva za rohem od našeho baráku konkrétně tohle ARO 244 (podle všeho se mi zdá že to má podvozek z Mercedesa třídy G), ještě tak rok nazpátek jí to slušelo mnohem víc, nebyla někde rezlá a vepředu měla ochrannej rám ale teď už bych jí nechtěl protože za ten rok něják sešla a zrezla Confused
Líbilo by se mi taky třeba ARO v úpravě Bugaro co bylo ve Snowbaraďácích to bys moc zvedat nemusel, hlavně by to už nešlo. Very Happy

Každopádně mám radši rychlý a komfortní svezení takže by mi OffRoad moc nesed, proto je jeden z mejch favoritů právě Peugeot 405 Mi16x4 Krom toho že má výškově stavitelnej podvozek, (rozsah jsem nezjistil) má i 4x4 a 108kW pod kapotou, v takovymhle autí by mě ta spotřeba na hranici 8l a daleko za ní moc nemrzela. Zas na druhou stranu jezdim s Fábií 1.4 16v jenom za 5litrů průměrný spotřeby z Prahy na chatu do Loun takže myslim že by to s tou Mi16 nebylo tak horký Whistle
Hyundai Scoupe GT 1993
Moje láska, moje chlouba, moje síla, moje zhouba.
http://yuriigt.blogspot.com
Obrázek

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: so 26. srpen 2006 11:03
jo, to aro je nadherne, samotne G se mi taky libi... no jenze to je se mi zda na takove pomale jezdeni v terenu, ja jsem na akcnejsi jizdu Mr. Green treba ta vitara na akcni jizdu to je zazitek, otacky 5-6000 a jedes tam kde se to autu zrovna hodi, v pripade toho dodge proste dupnes na pedal a ono to jede samo, diky vysce a velikosti kol to prejede uplne vsechno,... Mr. Green
taky se mi z takovych aut jeste libi Land Rover Defender
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

pepino34 (0)
Myš
Myš

10 050,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 00:53
Něco malýho svižnýho, lehkýho a malýho Mr. Green
Jako já M626 (viz. podpis) Laughing
BMW 540iAT V8 '94
Používejte pravidlo ZIPu
A1, B, C

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 02:17
Malý, lehký, svižný autíčko mám teď doma - Renault Clio II. r.v. 99, motor 1.6 16V, 79 kW (108k), to byste koukali, jak to s tím prckem jede Twisted Evil

pepino34 (0)
Myš
Myš

10 050,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 12:50
lion napsal:
Malý, lehký, svižný autíčko mám teď doma - Renault Clio II. r.v. 99, motor 1.6 16V, 79 kW (108k), to byste koukali, jak to s tím prckem jede Twisted Evil

no to je přesně vono, malý prcek a přes 100koníků Very Happy
BMW 540iAT V8 '94
Používejte pravidlo ZIPu
A1, B, C

deno (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: út 30. leden 2007 11:44
čus
Tak auto pro devatenáctiletýho kluka? Kolem 50? Hele na netu je toho mraky, případně můžeš dotáhnout něco z rajchu... Ale já bych ti poradil z trochu jinýho úhlu.
Řikals, že máš najeto tak 3000...

Di do benzínu - S atmosferickym dieslem bys nebyl spokojenej. Turbodiesly vynech uplně - jak se ti tam vysere turbo, což na ojetinách do 50t bude asi tak "každou chvíli", tak nejezdíš - repase, opravy = mraky peněz.
Soustředim se na benzíny :

1,0 - nebudeš happy - vetšinou tříválce - zoufalej výkon.
1,2 - docela good, ale v 19 budeš mít hafec závodnickej ambicí a patrně bys někde nezvlád předjíždění a zabiješ se při čelní srážce s protijedoucim autem.
1,4 - to bych doporučoval. Dobrej poměr, výkon/spotřeba. Když už to někam pošleš, tak to nebude v takový rychlosti a přežiješ.
1,6 - to už je rychlejší, dost svádivý na kravení, ale výkon neni dostatečněj, zkušeností máš málo (neber osobně) reálně yb ses v tom ošklivě rozbít.
2,0 a víc - sežralo by tě to zaživa na spotřebě a ručení, většinou sou ty motory strašně vylítaný, ale furt vcelku jedou. Auta s těmahle motorama bejvaj hodně těžký a patrně v dost bídnym stavu, takže bouračka je spíš otázkou času a v takhle silný káře je naděje na přežití mizivá.

Takže abch to shrnul : Na začátku si řikal něco o swiftu - to je dobrá volba, přemejšlej nad tim.
Pak máš možnost nějakej němců - VW - třea golfa nebo polo - díly nejsou drahý a seženeš je všude. Nějaká corsa by byla taky v poho, ale oply maj spoustu nevychytávek, tak to radši jako plán B. Starý BMW nedoporučuju, ty bejvaj v hroznym stavu a v týhle cenový relacy by to bylo minimálně 15 - 20 let starý auto. To už je moc...

Určitě nebrat, fiaty a alfy (a vůbec všecko italský), francouzský auta (tam se v ojetinách serou zásadní součástky) a korejce (laciný auta a je to na nich vidět).
já nejsem normální

tomino (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK

Re: Jaký auto pro 19cti letýho kluka?

Zasláno: út 30. leden 2007 19:46
Yurii napsal:
Zdar hoši, jaký auto byste mi doporučili? Bude mi 19 a po narozeninách si chci koupit nějákou kárku abych nemusel do školy a do práce pěšky.
Přemejšlel sem nějákýho Swifta kolem roku 96, potřebuju aby to auto bylo bezpečný, airbag se bude hodit Brick Wall
Mam na něj něco kolem 50 000,- ještě bych chtěl dodat že sem řidič začátečník mam za sebou tak 3000 km maximálně Rolling Eyes

Tak to jedině Honda CRX.Měl jsem ji 2roky a je to parádní zabijačka a taky kočkolap.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 4 z 20