Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jaký auto pro 19cti letýho kluka?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
FOXXX (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 19:55
Po tom co jsem si přečetl tvůj příspěvek a z prvního linku na mě vyjukla Vitara jsem se musel zasmát. Nevím jaká je prostupnost terénem, ale kromě přítelkyně tam naložíš ještě tak maximálně svačinu Mr. Green To k těm "velkým" autům.
Jinak jak jsi viděl, tak mnoho různých názorů bylo i na auto do 50.000. Ty se svým limitem už máš tak široký výběr, že se tu neschodne asi nikdo Wink Nejlíp uděláš, když si koupíš auto, které už má někdo z tvých známých a může ti o něm poreferofat. Protože i mechanici ti budou každý do hlavy hustit něco trochu jiného, podle toho, co rádi opravují Mr. Green
Jinak v tom Dodgi bys teprve získal respekt. Možná by ti v něm i povyrostl pinďour Mr. Green Taky bych si ho nechal líbit, ale museli by k němu přibalovat nějakého arabského šejka na živení...

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 20:01
Bonfire je můj člověk, taky mám rád velký a vysoký auta. Člověk v nich má pocit "bezpečí a jistoty".
Když uvažuješ o té Vitaře, měl jsem cca 3 měsíce Suzuki Grand Vitara, 5 dveřovou, 2.0i 16v DOHC - čili v benzínu. Svezení s tím byla naprostá paráda, obzvlášť se zařazeným pohonem 4x4.
Byl jsem s ní na zimní dovolené, vyřádil jsem se v závějích a zasněžených kopcích. Kde jiní končí, off-road začíná Wink
To byla ona...
Obrázek

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 20:26
k tomu velkemu autu - jak uz sem tady psal 100% bych tu vitaru zvednul, tim ja myslim velke auto Wink , prostupnost terenem ma vynikajici, mame zavodni special vitaru takze vim o cem mluvim... puvodne sem chtel samuraje ktery ma snad jeste lepsi prostupnost, ale to uz je prece jenom starej kram...
no na svezeni pritelkyne a svaciny mi to bohate staci, v rodine mame jeste MPV, dodavku, takze no problem.
Ten dodge - jojo, je to auto na respekt, kdyz jsem videl to auto nazivo tak muzu rict ze i kdyby vedle toho byla naha elisha cuthbert tak se budu divat jenom na toho dodge... fakt nadherne obrovske auto. skoda jenom toho motoru. napadlo me jeste ho vykraglovat, a narvat tam nejaky 2,5 TDI Mr. Green ale to by byla skoro svatokradez Mr. Green americke auto kdyz ma motor mensi nez 4l a neni to benzin...

lion: me se strasne libi uplne nova vitara, je i levna (relativne), jenze s takovym autem se bojim jet do terenu ze ji poskrabu atd... proto si vybiram nejake levnejsi, zadne lestenky

EDIT: nasel sem toho dodge: Obrázek
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

Yurii (+3)
Bažant
Bažant

Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
11 200,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 22:25
Člověče nevím nevím já strašně dloho slintám po tomhle autíčku http://www.autadoterenu.cz/index.php?vstup=mojeauto&album=26&zobraz=57
stáva za rohem od našeho baráku konkrétně tohle ARO 244 (podle všeho se mi zdá že to má podvozek z Mercedesa třídy G), ještě tak rok nazpátek jí to slušelo mnohem víc, nebyla někde rezlá a vepředu měla ochrannej rám ale teď už bych jí nechtěl protože za ten rok něják sešla a zrezla Confused
Líbilo by se mi taky třeba ARO v úpravě Bugaro co bylo ve Snowbaraďácích to bys moc zvedat nemusel, hlavně by to už nešlo. Very Happy

Každopádně mám radši rychlý a komfortní svezení takže by mi OffRoad moc nesed, proto je jeden z mejch favoritů právě Peugeot 405 Mi16x4 Krom toho že má výškově stavitelnej podvozek, (rozsah jsem nezjistil) má i 4x4 a 108kW pod kapotou, v takovymhle autí by mě ta spotřeba na hranici 8l a daleko za ní moc nemrzela. Zas na druhou stranu jezdim s Fábií 1.4 16v jenom za 5litrů průměrný spotřeby z Prahy na chatu do Loun takže myslim že by to s tou Mi16 nebylo tak horký Whistle
Hyundai Scoupe GT 1993
Moje láska, moje chlouba, moje síla, moje zhouba.
http://yuriigt.blogspot.com
Obrázek

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: so 26. srpen 2006 11:03
jo, to aro je nadherne, samotne G se mi taky libi... no jenze to je se mi zda na takove pomale jezdeni v terenu, ja jsem na akcnejsi jizdu Mr. Green treba ta vitara na akcni jizdu to je zazitek, otacky 5-6000 a jedes tam kde se to autu zrovna hodi, v pripade toho dodge proste dupnes na pedal a ono to jede samo, diky vysce a velikosti kol to prejede uplne vsechno,... Mr. Green
taky se mi z takovych aut jeste libi Land Rover Defender
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

pepino34 (0)
Myš
Myš

10 050,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 00:53
Něco malýho svižnýho, lehkýho a malýho Mr. Green
Jako já M626 (viz. podpis) Laughing
BMW 540iAT V8 '94
Používejte pravidlo ZIPu
A1, B, C

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 02:17
Malý, lehký, svižný autíčko mám teď doma - Renault Clio II. r.v. 99, motor 1.6 16V, 79 kW (108k), to byste koukali, jak to s tím prckem jede Twisted Evil

pepino34 (0)
Myš
Myš

10 050,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 12:50
lion napsal:
Malý, lehký, svižný autíčko mám teď doma - Renault Clio II. r.v. 99, motor 1.6 16V, 79 kW (108k), to byste koukali, jak to s tím prckem jede Twisted Evil

no to je přesně vono, malý prcek a přes 100koníků Very Happy
BMW 540iAT V8 '94
Používejte pravidlo ZIPu
A1, B, C

deno (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: út 30. leden 2007 11:44
čus
Tak auto pro devatenáctiletýho kluka? Kolem 50? Hele na netu je toho mraky, případně můžeš dotáhnout něco z rajchu... Ale já bych ti poradil z trochu jinýho úhlu.
Řikals, že máš najeto tak 3000...

Di do benzínu - S atmosferickym dieslem bys nebyl spokojenej. Turbodiesly vynech uplně - jak se ti tam vysere turbo, což na ojetinách do 50t bude asi tak "každou chvíli", tak nejezdíš - repase, opravy = mraky peněz.
Soustředim se na benzíny :

1,0 - nebudeš happy - vetšinou tříválce - zoufalej výkon.
1,2 - docela good, ale v 19 budeš mít hafec závodnickej ambicí a patrně bys někde nezvlád předjíždění a zabiješ se při čelní srážce s protijedoucim autem.
1,4 - to bych doporučoval. Dobrej poměr, výkon/spotřeba. Když už to někam pošleš, tak to nebude v takový rychlosti a přežiješ.
1,6 - to už je rychlejší, dost svádivý na kravení, ale výkon neni dostatečněj, zkušeností máš málo (neber osobně) reálně yb ses v tom ošklivě rozbít.
2,0 a víc - sežralo by tě to zaživa na spotřebě a ručení, většinou sou ty motory strašně vylítaný, ale furt vcelku jedou. Auta s těmahle motorama bejvaj hodně těžký a patrně v dost bídnym stavu, takže bouračka je spíš otázkou času a v takhle silný káře je naděje na přežití mizivá.

Takže abch to shrnul : Na začátku si řikal něco o swiftu - to je dobrá volba, přemejšlej nad tim.
Pak máš možnost nějakej němců - VW - třea golfa nebo polo - díly nejsou drahý a seženeš je všude. Nějaká corsa by byla taky v poho, ale oply maj spoustu nevychytávek, tak to radši jako plán B. Starý BMW nedoporučuju, ty bejvaj v hroznym stavu a v týhle cenový relacy by to bylo minimálně 15 - 20 let starý auto. To už je moc...

Určitě nebrat, fiaty a alfy (a vůbec všecko italský), francouzský auta (tam se v ojetinách serou zásadní součástky) a korejce (laciný auta a je to na nich vidět).
já nejsem normální

tomino (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK

Re: Jaký auto pro 19cti letýho kluka?

Zasláno: út 30. leden 2007 19:46
Yurii napsal:
Zdar hoši, jaký auto byste mi doporučili? Bude mi 19 a po narozeninách si chci koupit nějákou kárku abych nemusel do školy a do práce pěšky.
Přemejšlel sem nějákýho Swifta kolem roku 96, potřebuju aby to auto bylo bezpečný, airbag se bude hodit Brick Wall
Mam na něj něco kolem 50 000,- ještě bych chtěl dodat že sem řidič začátečník mam za sebou tak 3000 km maximálně Rolling Eyes

Tak to jedině Honda CRX.Měl jsem ji 2roky a je to parádní zabijačka a taky kočkolap.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 4 z 20