manas (+2)
Odpadlík

10 025,- VK

Zasláno: čt 20. duben 2006 16:43
dobra dobra, s tou polovinou sem asi prehnal.
Jsou ale porad levnejsi a zvukove lepsi!
Mel sem moznost poslechnout si Koss PortaPro a zvuk stál za prd. Ty sluchátka akorát basujou a zbytek stojí za prd. A to stojí prosím 1700Kč.
Od Sennheiseru nemůžete čekat dunivej zvuk, ale čekejte čistej a přesnej zvuk. Pokud posloucháte techno tak sou pro vás Koss lepší (protože techno není hudba), ale na zejména akustickou hudbu jsou více než vhodný.
Někdo to tu už někdy psal, ti co mají noname sluchátka tak by si neměli kupovat lepší, protože pak už níž nepůjdou. Jak už si jednou zvyknete na dobrej zvuk, už můžete jen nahoru.
Mylsim si, že sluchátka nejsou na takovou a makovou hudbu, ale dobrý a špatný. Dobrý sluchátka zvládnou všechno - to u Sennheiserů platí. Když jen na peckách poslouchám techno, trance, hip-hop, jazz nebo vážnou hudbu, vždycky to stojí za to. Pak člověk pozná, co je to aspoň trochu rozumnej zvuk.
Z pecek bych doporučil MX450 nebo MX550 (mám já) - 550 mají navíc akorát ovladač hlasitosti. 18 - 21.000 Hz, 16ohm, 121dB/mW, zkreslení < 1% a 6g (já je v učích ani necítím, několikrát sem hledal sluchátka a zjistil sem, že je mám v učích - bez hudby samozřejmně :)
Pokud nějaký klasický kontrukce tak dobrej poměr cena/výkon mají HD201 asi za 700Kč: 21 - 18kHz, 24ohm, 108dB/mW, zkreslení <0.7%, ale sou těžší - asi 165g. Zatím sem je jenom slyšel, na koupi se chystám.
pokud opravdu dobrý tak eH 250 a dál. Samozřejmně i v ceně :)