Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
No nejsem si ale moc jistej jestli tam mimo me nekdo chodi kdo si tam vubec cte forum atp...
Jinak tak tam naky zaloz treba ty ne Ja prehled vo tom jaky hry ted sou vubec nemam protoze si normalni hry vubec nehraju...
Ja ani to ne... Bud si ctu (momentalne warcrafty), nebo procitam svoje zdrojaky nebo testuju svoje veci a koukam co vylepsit atp. az se dostanu k PC Ale to uz je asi trochu OT
asi ten pocit, že je člověk u zrodu nového programu nebo hry...a halvně nemusí platit já mám občas dobrý nápady tak bych mohl pomoci s vylepšením apod.
Napady mam taky... ale ne cas to vsechno naprogramovat... Neco ti poslu (co ted delam) a muzes na to kouknout popripade rict co bys tam jeste dodelal Za chvili to budes mit na mailu (jestli mi ho das - sz)
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.