Zasláno: so 5. listopad 2005 11:18
No tak někdy kolem
půlnoci se vrátili rodiče z hospody, nebo kde ty byli

a poslali mě spát. Ještě jsem narychlo napsal romulovi, komu, že přádávám tu imunitu a letěl jsem. Ve spánku se nestalo nic co by stálo za zmínku a jestli jo, jak to tom nevím
Probudil jsem se někdy v
8:30, ale to jsem jenom koukl na mobil, kolik že to vlastně je a usnul jsem.. No a vstal jsem někdy v
9:45. Nikde nikdo, jenom brácha ještě chrní v posteli, tak se napiju a jdu na VSN. Venku je počasí nic moc, ale neni špatný se vyklonit z okna a nadechnout se.
V
10:20 mi sem zase vlítla vosa. Vždycky když si ve dne otevřu okno, tak sem vletí. To mi asi dělá schválně, protože ví, že vosy zrovna nemusim
11:47... přišel jsem na to, že ta holka z našeho města, co jsem jí včera našel na ICQ mě minimálně nemá v kontaktech.. no, spíš to je ignore...Jenom by mě zajímalo proč

Ale fšak to je jasný. Je to kráva
12:14, právě mi sem vlítla zase ta vosa, tak dostala přes držku posledním vydáním Chipu
Ve 12:04 se mi podařilo se spojit s jednou holkou, co se mnou skončila už před pár měsícema psaní...Tak by mě docela zajmalo, co si mam představit pod: "protože sem vymazala a ignorovala všechno s tý doby.stačí?" Nevěděl by někdo, co člověka k tomuhle donutí? Taky mi přišla dost naštvaná. Tak nějak nevím no...
Tak nějak u sebe cejtím hněv, smutek a kdo ví co ještě. Trochu to zmírňuje ta Apocalyptica, co mi tu hraje.
12:46 To počasí nebo kdo ví co asi něco dělá s lidma. Jsem si psal s další kámoškou a ona náš rozhovor ukončila slovy: "Víš,je to něco co mě ještě teďka dost bolí...Tak ahojky" a odpojila se. Tak já už fakt dneska nevím...
Kolem jedný jsem napsal jediný holce, co jsem měl online. Zahrál jsem si s ní asi do
13:26 kulečník a hned mam lepší náladu
14:10 přišla SMS od kámošky, že jí dělají pokoj, a že u toho musí být a proto nemůže přijít. Tak to chci vidět, jesli přijde zítra...
14:35.. tywe
další vosa. Už mě štvou.