Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 7. prosinec 2005 20:04
No když už tu mam ten svuj topic, tak bych tu mohl předvést i moje vrcholné umění
Dnešní dílo by se mohlo jmenovat třeba: Při Základech elektrotechniky je nuda
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 7. prosinec 2005 20:54
jenda.69 napsal:
No když už tu mam ten svuj topic, tak bych tu mohl předvést i moje vrcholné umění
Dnešní dílo by se mohlo jmenovat třeba: Při Základech elektrotechniky je nuda
No, to Tvoje dílo má zajímavý tělesný proporce (velikost hlavy, delka holeně apod.) Ale jinak to jde. Kdybys na sobě pracoval, možná z Tebe bude umělec...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
15 825,- VK
Zasláno: st 7. prosinec 2005 20:56
A navíc to vypadá jako by měla na těle spoustu chlupů
(jinak, já jsem podobnou podobiznu nedávno kreslil v učebně chemie na takovoutu plechovou bednu na lavici, ve který je plno zdířek pro zapojení do elektriky a následné sebeuškvaření )
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 7. prosinec 2005 21:04
No já mam problém s tim, že nakreslim dobře tělo, ale končetiny a hlava mi nějak nejdou
edit:
No tohle jsem namaloval v pondělí o anglině na lavici, je to lepší?
Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: st 4. leden 2006 18:56
Zajimalo by mne co to mas v tom podpise? jaky to ma ucel nebo o co v to jde???
kód:
Warning: main(): Failed opening 'forum/podpis.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/local/apache2/htdocs/vysemnesmite/www/forum/general.php on line 5 Very Happy
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.