romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Zasláno: út 7. červenec 2009 21:56
No, po přečtení celých informací na webu Milady jsem si udělal tento obrázek:
nesouhlasím s názory squatterů, ale opravdu to nebudou nějaké smažky, co dělají bordel a je jim jedno, co na to okolí. Stížnosti studentů z kolejí opravdu byly, ale squatteři se je snažili vždy řešit. Pozemek patří a patřil Ústavu pro informace ve vzdělávání, tj. státu. Dům nebyl zapsán v katastru, tj. opravdu právně neexistoval. Vše ostatní už asi bylo řečeno.
Myslím, že bez dohody s majitelem tento způsob života dneska není reálný. Squatteři pohrdají systémem a logicky pak i systém pohrdá squattery. Vybrali si "boj", tak musí bojovat a nikdo jim v jejich stížnostech asi nepomůže. Podle několika vyjádření na webu Milady, je provokovat policii dokonce baví, takže nechápu proč pak křičí o pomoc.
Opačně po dohodě s majitelem pozemku/domu a při respektování sousedských vztahů proti tomuto způsobu života nic nemám. Nemohl bych tak žít, ale nebral bych to tomu, komu se to líbí. Ale nesouhlasím se záborem cizího majetku. Soukromému vlastnictví a jeho ochraně vděčíme za to, že se tu nemlátíme dubovými palicemi a nekrademe si ulovené maso.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..