Zasláno: st 6. květen 2009 15:19
Tuňákové konzervy se zeleninou jsou dobré všechny. Pak mám ráda Prague ham - to je šunka. Děda nám jí kupoval na vánoce. A od malička zbožňuju lečo s klobásou (mám ho radši než čerstvé). Jednou jsem se o tom leču zmínila před jednou známou. Je to vegetariánka a tak podobně - když mne slyšela tak zbledla hrůzou a udělila mi hodinovou přednášku na tema Mrtvá strava, zatěžování organismu, škodlivá energie a přidala ještě šokový syndrom z masa zabitých zvířat a rakovinu z uzenin. Chvílema vypadala, že mi dá pár facek, abych už nikdy nic tak děsivého nejedla. Kdybych se přiznala ke kanibalismu, tak by jí to snad tolik nepohoršilo. Netroufla jsem si jí poslat kamsi. Je to paní, které je skoro 60 a je to ředitelka Střední školy.
(Škoda že všechny ředitelky nejsou tak fajn, jako Inanka, ta by mi lečo určitě dovolila
)
Od té doby říkám lečové konzervě mrtvé jídlo a cpu se s ním vesele dál
Jo a moji kluci, když jsou sami doma, tak mají rádi konzervu s Maďarským gulášem.