Prosím?Za 10 000...slovy "deset tisíc"? Ale jako v "zamilovanosti" bych to asi taky "vyplázl"...Jinak,já si nemůžu pomoc,ale mě se víc líbí holky ve spodním prádle než úplně nahé...pořád je tam takové to cosi "tajemné".
Hele na pěknej mladej prdelce je to jedno co si hloka veme pod. Ale děsně mě vytáčí když si k tomu veme bokový jeansy bez pásku a když se vohne vyleze jí půlka prdky. To nevíš jestli tě vyzívá k zasunutí nebo jestli tě někam posílá.
2Norton: Ano 10 000Kč! Byl to komplet s podvazkama, i punčochama. Pěkná barva . Nikdy jsem to neviděl reálu! Nyní se diví, že již nic nekupuji a to doslova!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 20:49
Beat napsal:
BEATRICE!!!!! Bohužel moje stará to není, nikdy nebyla a nebude Prostředek hezký, ale mne zajímá i to další!
Nečitaš priliš "Božsku komediu" ?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.