Zasláno: út 4. listopad 2008 01:45
2 jenda: k Tvému grafu - pesimista vidí pokles, proti minulému týdnu, optimista nárůst oproti stejnému období minulého měsíce...

Zasláno: út 4. listopad 2008 01:59
K vývoji na VSN. Pořád se tu mluví o tom, kam spěje VSN, že se s tím musí něco udělat, ale zatím jsou to jen řeči. Nejvíc dělá Jenda (snaží se vyhledávat další témata diskusí apod.) a já ho musím moc pochválit. Doufal jsem ve větší zájem od ostatních - další nápady, hotové články a ne jen sliby, že články budou. Sám chystám další týdenní přehled událostí, ale je to nějaké těžší. Byl nějak slabší týden.
Přišel jsem s nějakou myšlenkou, jak VSN pozvednout. Všechny své plány nechci naráz zveřejnit, ale věřte, že jsou mnohem propracovanější, než to, co jsem zatím ukázal.
Sraz, o který zatím není moc zájem, měl mít ten smysl, že všechny, kdo se chtějí zapojit, zasvětím do celých svých plánů, jak VSN pořádně rozběhnout a co z toho můžete všichni mít. Myslím, že je to dobrý plán, už jen proto, že nikdo nepřišel s lepším (žádným jiným). VSN může být dynamický a zajímavý web, ale nedokáže to jeden člověk. Je nás na to potřeba víc. A všichni z toho můžeme něco získat.
Pokud se to nepovede, asi se nebudu stydět VSN na jaře zkusit prodat někomu, kdo třeba dokáže víc. A nebude to apríl.