Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Kam spěje VSN?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 35, 36, 37  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: čt 3. srpen 2006 21:22
2 jenda: tak nerefreshuj a přidávej, když tu nic novýho není... Rolling Eyes

Chlapi, teda, vy snad potřebujete přinášet témata až pod nos a když vám nějaký, který zajímají nás, přineseme, tak zase někteří ohrnují nos. Že jendo? Mr. Green

Polepšete se. Na VSN bude to, co budete chtít. Stačí napsat...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 3. srpen 2006 21:28
Vím že prudím, ale slibované soutěže Co je to? 2 a pod vždy pěkně rozhýbali návštěvnost! V tématech to není! Chceme si hrát! Kdo si hraje nezlobí!!! Laughing Laughing Laughing
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 3. srpen 2006 21:30
To je dobrý nápad Think
Pod lamou býva najväčšia tma.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: čt 3. srpen 2006 21:45
Už dumám nad VyHozenýma 2, ale budou větší nároky na soutěžící, tak snad se jich dost přihlásí... Think

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 3. srpen 2006 21:47
Sakra! Tak to mám smůlu! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Zasláno: pá 4. srpen 2006 14:51
Upozorňuji, jak si dělám skoro ze všeho srandu, tak tohle bude myšleno vážně!
Teď jsem brousil prkna na balkón a trochu jsem přemýšlel o VSN. Docela mne překvapil přístup adminů k problému s příspěvky žen do tématu o telenovelách. Je pravdou že tohle je chlapský web a ženy mají svoji sekci, ale někdy téma přeroste v něco zcela jiného než původně autor zamýšlel. Tohle mi připadlo jako praktika v anglických pánských klubech! Můj názor je ten, že by jsme měli být operativní a tolerantní k jejich příspěvkům, navíc u tématu který je vlastně jejich. Neznám jedinýho mužskýho který na tohle kouká. Snad jen ti staří v důchodu kteří nemají snad již ani nevnímají co tam jde a mají tojako kulisu, aby se nebáli samoty! Kdo mohl tušit, že nějaká pipina listuje i na takovéto stránky(div že to umí) a někdo zase nalistuje jejich. Byla to dobrá zábava a co tam nemůžou psát je to "mrtvý". Jo život jde dál a jsou nová témata ,ale z tohodle jsme se mohli všichni poučit. Proto prosím všechny co mohou mazat příspěvky, ať dají třeba nejdříve hlasovat! Již to tu bylo a dopadlo to dobře. Vím že tyto stránky je jejich nápad a jejich čas strávený s provozem, ale i ostatní snad mají právo se k něčemu více vajadřovat a ovlivňovat co tu bude a nebude. Snad jsem velení moc nenaštval a budu sem moci i nadále!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: pá 4. srpen 2006 16:52
No jednou je to pásnký web a "ony sem nesmějí",takže proč by do jiných než jim vyhrazených sekcí měly kecat?!Jiná věc je,že se téma mohlo přesunout nebo zduplikovat do sekce pro ženský.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: pá 4. srpen 2006 19:59
2 Beat: tím bysme úplně popřeli smysl tohoto webu. Máš pravdu, že v té diskusi to třeba bylo k prospěchu věci, ale kde bys potom chtěl udělat hranice, kam psát smějí a kam ne? Pravidla jsou pravidla.

Druhá věc je, že se to opravdu možná mohlo přesunout do ženské sekce. Ale VSN opravdu není na to, abysme se tady hádali s ženskýma, navíc tak divnýma...

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 15. srpen 2006 03:52
Edit Bugi,Weitless,Lion..

Na osobni zoufalou prosbu autora vasich reakci...mel nejaky horsi den Rolling Eyes modri vedi...

Diky za pochopeni Angel
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 15. srpen 2006 10:45
Koukám, že už mě někdo předběhl. Sad Teď nemůžu splnit Beatovu zoufalou prosbu a to mě mrzí. Eh?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 4 z 37