Zasláno: čt 3. srpen 2006 21:47

Zasláno: pá 4. srpen 2006 14:51
Upozorňuji, jak si dělám skoro ze všeho srandu, tak tohle bude myšleno vážně!
Teď jsem brousil prkna na balkón a trochu jsem přemýšlel o VSN. Docela mne překvapil přístup adminů k problému s příspěvky žen do tématu o telenovelách. Je pravdou že tohle je chlapský web a ženy mají svoji sekci, ale někdy téma přeroste v něco zcela jiného než původně autor zamýšlel. Tohle mi připadlo jako praktika v anglických pánských klubech! Můj názor je ten, že by jsme měli být operativní a tolerantní k jejich příspěvkům, navíc u tématu který je vlastně jejich. Neznám jedinýho mužskýho který na tohle kouká. Snad jen ti staří v důchodu kteří nemají snad již ani nevnímají co tam jde a mají tojako kulisu, aby se nebáli samoty! Kdo mohl tušit, že nějaká pipina listuje i na takovéto stránky(div že to umí) a někdo zase nalistuje jejich. Byla to dobrá zábava a co tam nemůžou psát je to "mrtvý". Jo život jde dál a jsou nová témata ,ale z tohodle jsme se mohli všichni poučit. Proto prosím všechny co mohou mazat příspěvky, ať dají třeba nejdříve hlasovat! Již to tu bylo a dopadlo to dobře. Vím že tyto stránky je jejich nápad a jejich čas strávený s provozem, ale i ostatní snad mají právo se k něčemu více vajadřovat a ovlivňovat co tu bude a nebude. Snad jsem velení moc nenaštval a budu sem moci i nadále!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu

((