Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Kam spěje VSN?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 35, 36, 37  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 10:18
1. je pravda že se to tu pořádně rozjelo, až s přispíváním makaka
2. tohle fórum zakládal někdo s nějaký úmyslem. takže pokud se mu zdá, že se jeho představy neplní, tak tu musí udělat pořádek. pokud se to někomu nelíbí, tak si musí najít jiný chat.

osobní názor je ten, že pokud tu rom udělá zásah, tak to tu umře.
ps: taky by se mi nelíbilo, kdyby někdo zneužíval svěřené pravomoce proti mě. viz admin práva
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 12:23
Jsem potěšen, že nejsem sám. Záleží jaká omezení, nebo pravidla chce. Asi by bylo dobrá je dát do diskuze, než je udělat a čekat co to udělá.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 12:33
rozumní lidé se vždy dohodnou. třeba když mu bude makak po vůli.... Slinták Mr. Green Applause
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 12:36
to drutek: Já mu půjdu tak maximálně po krku Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 12:36
Applause Mr. Green Applause Twisted Evil Applause Mr. Green Applause

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 13. červenec 2007 20:44
Zase nám VSN malinko víc upadá. Pravda, jsou prázdniny a výpadky také nejsou to nejlepší, ale začíná se mnohé zlepšovat. Vyvíjím aktivtu v mnoha směrech, ale vše opravdu neutáhnu sám a nastane brzo doba, kyd sem nebudu moci chdit a cokoliv zařizovat. Musím si vyřešit svoje osobní záležitosti a to chvilku potrvá. Takže dámo a pánové, zamyslete se co S VSN bude. Jakou si ji uděláme. Jen tu talchat je nudné pro nováčky a tak je nutná změna. S Jendou jsme vymysleli novou soutěž, ale diskuse se opět zvrhla a vše je na h***! Nemám tolik sil to táhnout a dělám víc než tušíte. Pokud se povedou věci tak jak bych chtěl tak budete koukat, ale musí to mít význam. Udělám ještě Sraz, pokud to jen malinko půjde, a pak končím. Tak zapojte vlastní iniciativu a postarejte se sami! Moucha zná moji "tajnou" zbraň tak mu pomožte a Jendovi taky! Zatím tu jsem, ale dlouho nebudu. Vrátím se, ale kdy to bude netuším a rád bych se měl kam vrátit!
Jen žádnou paniku!!!!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 00:03
Poslední dobou jsem se nedostal ani k aktualizaci BugiNetu, natož sem. Ale jestli to bude jen trochu v mých silách, tak s něčím píchnu.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 10:26
já se alespoň snažil o soutěž, ale zájem byl nulový Crying or Very sad rád bych také s něčím pomohl Wink

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 10:52
Stále něco vymýšlím a téměř nic se neujalo, ale nechce to vzdávat. Snad se někdo zapojí. Oslovit "odpadlíky a pohřešované" aby se přišli podívat, ale musíme jim něco nabýdnout. Nějakou zábavu. Drbat mohou jinde.
Jen žádnou paniku!!!!

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 18:42
Beat napsal:
nabýdnout

I ja pisu chyby Wink