Zasláno: pá 21. prosinec 2007 14:44
Tak nám to VSN zase pěkně upadá. Je to tím že se nepodařilo rozjet Vyhození II, ale myslím i tím že nějak skoro nikdo, Krtku tebe se to netýká, tu téměř nic nedělá a to včetně mne. Já se snažím vyhrabat ze sraček do kterých jsem se dostal a mám dost práce sám se sebou, ale pokouším se sem aspoň někdy chodit. Vždyť z prvních 50ti registrovaných se chodí jen Jenda a někdy PecanZ!!

Sem tam Ginzo a Bonfiro No a dál je to ještě horší. Sice jiné podobné stránky jsou graficky horší, ale myjí větší návštěvnost. No a pokud se tady s tím něco neudělá, tak bude konec. Vždyť z lidí na Srazu sem přestal chodit Bugi. Ena, Drutek(ten mám novou práci) no a přiznám se že i já se již dost nudím. Nedávno se tu registroval člověk který mne kontaktoval kvůli Ranči u Zelené sedmy. Vyhodil mu to vyhledávač. No a proto chce Romulus zajímavé články apod. To sem přiáká lidi a nové podněty. Je sice hezké že tu jsme fajn parta, ale někdy je na pohřbu větší zábava. Dnes máme nejdelší noc, takže snad budete přemýšlet jak to ut oživit. Já si budu věnovat jedné dámě. Tak jsem zvědav zda si to vůbec někdo přečte a bude reagovat.