Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Kamarádky

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
carreaum (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: čt 5. říjen 2006 20:18
V tobe ukaz mi cloveka, kterymu by neva, ze holka na nej kasle nebo si ho moc nevsima pred kamoskami, nekdo by zarlil nekdo by byl nastvanej nekdo smutnej atd atd...
Carreaum from PRAG 6

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2006 13:45
Je si Tebou příliš jistá. Vodí si Tě jako beránka na zlatý tkaničce. V Tvém věku se s tím nemusíš trápit. Prostě se na ni vybodni a udobři se s tím kamarádem. Ten Ti, s velkou pravděpodobností, zůstane po celý život. No a v nejlepším se Ti vrátí i ta Tvoje. Takhle mladý holky fakt nestojí za to, abys kvůli nim přišel o kamarády. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2006 13:51
no popravdě o toho kamaráda ani tolik nestojim, jelikož je docela podlý...jj příliš jistá, brzo se to asi změní...

Lovec (+1)
Bažant
Bažant

10 150,- VK
Zasláno: po 26. listopad 2007 00:30
tohle se mi stalo teďka nedávno..

Jednou jela kamarádka z Prahy za sestrou do Hladkých Životic. Ale ta měla operaci a nemohla u ni nakonec být. Tak se „neznámou“ „náhodou“ (nebudu upřesňovat) dostala do Brna (opravdu to není ani kousek pocestě) . Volala mi že teda nakone jede domu do Havru. Ať ji řeknu vlak kdy ji to jede. A já ji povídam tak super aspoň večer mrknem na film(skoro kazdy vecer jsme koukali nafilm kdyz byla jeste tady) a ona na mě: „jdi do háje nic nebude“ a zavěsila. minutu na to mi píše sms že si chce povídat jinak se zblázní. No to mě docela namíchla. nejdřív mě pošle do háje a pak si che povídat. Ale v klidu jsem odepsal. Pak se ptal v kolik že dorazí. Tak jsem ji to řekl a ona tak to stihnu jít s kámošem na pivo. Jsem ji nampsal jestli to myslí vážně a ona že jo. A tím debata skončila. No je tohle normální? nejdřív mi volá – pošle mě do háje – pak si chce povídat – a pak mi řekne ještě něco takového. proč si nezavolal tomu svému kámošovy nebo nepsala s nim…
není třeba

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 26. listopad 2007 01:46
Po té,co by mě poslala někam a ještě mi praštila telefonem,bych ji poslal taky někam a musela by to dost žehlit,kdyby se se mnou chtěla dál ještě bavit... Brick Wall

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 26. listopad 2007 07:12
Jaj, tak ta má teda dost... Rolling Eyes Některý holky jsou takový - uplně vygumovaný a neví co chtěj.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 26. listopad 2007 17:07
můj topic po více než roce Anxious dneska už je úplně vše jinak než bylo....teď je to přesně naopak, kamarádek je nedostatek....jinak k Lovcovi - na tu bych se zvysoka vys..... Evil or Very Mad

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 26. listopad 2007 17:54
krrttek: stejnej problém. Mam možná jedinou, co by se dala jako kámoška označit a s tou se vídáme tak jednou do měsíce ve vlaku... Sad

Lovec (+1)
Bažant
Bažant

10 150,- VK
Zasláno: st 28. listopad 2007 00:09
krrttek: no to ne. to je moje nejlepší kámoška. ale nevim proč se takhle chová. ji ze dne na den ruplo v bedně a chová se uplně jinak než před tím.
není třeba

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 28. listopad 2007 07:10
A to je to pořád nejlepší kámoška? U mě by už teda nebyla. Not Talking

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 2 z 6