zas.. na druhou stranu.. porusil podminky ne? takze uplne poctive rekneme ne, ale kdyz uz to jednou uzavreli, at to bylo jakkoliv tak by to meli nechat uzavreny jak to dopadlo prvne, kdyz nebyli schopny si to ohlidat v prubehu..
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: út 27. leden 2009 23:14
libi se to co bude stat v budejovicich... budova ve tvaru rejnoka... tej moc fandim...
citace:
Vizualizace koncertní a kongresové síně od Jana Kaplického projektované pro České Budějovice,chystané stavbě se začalo přezdívat "Rejnok", návrhu Národní knihovny od Kaplického se přezdívalo "Chobotnice", další stavba měla přezdívku "úl".
Koncertní a kongresové centrum Antonína Dvořáka se má začít stavět v Českých Budějovicích v roce 2010. Objekt připomíná rejnoka. Bočním otvorem, okem, se budova dívá do přírody, kterou tvoří unikátní systém rybníků a stromů v chráněném ptačím území. Foyer osvětluje přírodní světlo z okna stropu. Při tvorbě se Kaplický inspiroval oblými tvary a hudbou.
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 27. leden 2009 23:19
To si sem dal kvůli mně viď? Ani jsem to sám nevěděl a teď jsem to ukázal mamce a ta mi řekla, že o tom ví
Tak aspoň něco tady bude, když už tu neni skoro nic. Moc pěknéé
hehe na jednu stranu se mi ani chobotnice ani rejnok nelíbí, ale když si představim že za nějaké století by mohlo na světě všecko vypadat takto zajímavě a prostě jen ne pár budov, které se nehodí do okolí tak tomu fandím, ale stejně se toho nedožiju tak je mi to fuk..
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.