Zasláno: út 23. červen 2009 09:19
Tak se přiznám. Titul "Bůh" jsem Romulosovi první "přidělil" já v dobách kdy VSN bylo někdy dost dlouhou dobu nefunkční a nevěděl jsem jak to pojmenovat. Hlavně to bylo "Bohy" neb jsem netušil že problém je v něčem jiném. Po technické stránce by to měl vést Jenda a i co se týče koncepce, ale poslední slovo v případě sporu by měl mít Romulus. On tyto stránky vytvořil a platí, takže na ně má nejen morální, ale i obchodní právo. Měl by se ptát na názor "lidu", ale jak to někdy sleduji, je lepší tu něco udělat a postavit je před hotovou věc, neb se vždy zvrhne v "OT" a nic se nevyřeší, tedy většinou. Mnohé věci bývaly konzultovány se mnou, ale já již nemám čas a prostor tu být a asi jsem již přinesl vše co jsem mohl a nyní mne již skoro nic nenapadá. Navíc asi budu nucen změnit práci a to přijdu i o přístup na net doma, takže se stanu dalším "odpadlíkem". Život jde dál. Můj názor je ten, že VSN je dobrý web, ale je tu až moc úzká skupina lidí a chce to nějak nalákat nové aktivní členy. Jenda ani Romulus to neutáhnou. Myslím že tu je dost schopný potenciál lidí kteří by z toho tady mohli udělat něco extra co udělá díru do světa.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu

((