Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Kdo může za drahý benzín a naftu?

Jdi na stránku 1, 2  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Kdo má hlavní vinu na zdražení benzínu a nafty?

Hlasování není časově omezeno.
» George Busch a jeho války na východě:
70% 70% [ 7 ]
Drahý dolar:
0% 0% [ 0 ]
Rafinérie a distribuční společnosti:
20% 20% [ 2 ]
Pumpaři:
10% 10% [ 1 ]
Celkem hlasů : 10 / Hlasujících: 10
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Kdo může za drahý benzín a naftu?

Zasláno: st 12. červenec 2006 20:42
Kdo si to na nás chce vydělat?

A neměla by vláda pro podporu ekonomiky opravdu pouvažovat o jiné daňové politice?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: st 12. červenec 2006 20:43
Za všetko môže Amerika. Hlasoval som za George Busch a jeho války na východě
Pod lamou býva najväčšia tma.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 12. červenec 2006 20:47
Můj názor je, že hlavním viníkem je Busch, který války na východě vede právě proto, aby zvýšíl zisky z americké ropy.

Snížení spotřebních daní by podle mě asi řešení nebylo. Ke snížení spotřebních daní by spíš mělo dojít u ekologičtějších paliv (bionafta, biolíh).

A pumpaři? Podle mě jsou jen snadný cíl, na který se to dá svést. Procentuálně rabaty moc velké nemají a platit z toho franšízu, hypotéku, platy za personál apod. na nějakém méně frekventovaném místě asi není zrovna sranda.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 12. červenec 2006 21:34
OMG Laughing
Když sem píše busch, tak ho oslovujete "Bushi"
A Bushovi zase říkáte "Busch" Laughing
Ale může za to Busch. Teda hlavně ta jeho blondýna, protože se nechala obarvit na červeno.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 12. červenec 2006 21:41
Laughing

No.. k věci. Bush za to rozhodně z velké části může, ale zkuste si někdo zjistit, za kolik pumpaři ten benzín vykupují Wink Wink Wink Whistle
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 12. červenec 2006 22:06
2 lukenet: kdo jsou u Tebe pumpaři? Nájemci benzínek? Kteří prodávají firmám jako Shell, OMV apod. benzín a naftu?

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 13. červenec 2006 15:09
Ja se teda přiznávám, můžu za to. Hned benzin slevnim a slibuju,že to už víckrát neudělám!! Embarassed
Veselé Vánoce!

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: čt 13. červenec 2006 15:25
řek bych že za to může GEorge Bush a ty jeho věčný války. Oni pak vyhazujou do povětří ropovody, nechtěj dovážet benzín,....
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 13. červenec 2006 16:08
romulus napsal:

A pumpaři? Podle mě jsou jen snadný cíl, na který se to dá svést. Procentuálně rabaty moc velké nemají a platit z toho franšízu, hypotéku, platy za personál apod. na nějakém méně frekventovaném místě asi není zrovna sranda.

A on je neko nutil ty benzinky stavet?? Wink Pokud jim to nevynasi, at je zrusi/prodaji/cokoliv. Stejnej pripad jako lekarny, na kazdym rohu a vsichni breči jak jim to nevynáší... Nebo zemědělci, ti at už je jakakoliv uroda (malá/velká) tak furt nespokojeně kafrají a snaží se nás přesvědčit, že už sou od revoluce každej rok ve ztrátě Rolling Eyes
Veselé Vánoce!

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK
Zasláno: čt 13. červenec 2006 17:42
Souhlasim z Buschem kromě jedný věcí a to jakej máš názor na zemědělce.Je to stejný jako když se začalo kolonizovat tak se vypěstované potraviny prodávat levněji než by šlo v tý zemi vpyěstovat aby takovej zemědělec přežil.Takže se začali dovážet plodiny a v tý zemi kam se ty plodiny dováželi nemohli zemědělci konkurovat že?Nepřipomíná ti to něco? Shame on You A nebo náklady na benzí,elktrika odvodyz a zaměstnance,všeobecně obrovský daně a myslíš že se úbrání levnýmu dovozu když v té zemi kde to pěstujou mají právě nižší náklady na elektriku,benzín a malý daně.Někdy by jim to nepokrylo ani náklady.Tak by tě napadlo regulovat třeba kolik se toho sem bude dovážet.Ale to by jsme měli problém protože jsme členy EU a jedině ona nám to může povolit.Stejně jako nám diktuje kolik můžem vyvážet a tim ohrožuje někomu podnikání.Ono to zas tak jednoduchý neni.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 1 z 2