Chtěl bych poděkovat MAOvi za co udělal. Velice si toho vážím, ale nemohl jsem to příjmout, protože jsem to nebyl já ale někdo jiný kdo pomohl a ajá jen předal mobil.
Chtěl bych taky poděkovat všem tady na VSN že tu jsou a že jsme dobrá parta. Hned se lépe vstává do práce.
Zasláno: čt 3. duben 2008 12:48
Tak zase děkuji "ovečce" za to že mám čím telefonovat a hlavně za včerejší den kdy jsem získal jako jeden zmála registrační značku, koupil náhr díl přítelkyni na auto(později se ukázalo že byl potřeba podobný, ale již je vyměněno), vyřídil jsem si parkovací kartu, přehlásil změny na pojišťovně kde mám auto, na poště si vyzvedl nový telefon a večer policajtům že nám neodtáhli auto když jsem si šel jen umýt ruce Již ho měli naložený na odtahovce a dali nám pokutu jen 200Kč protože uznali že tahat se nářadím daleko by bylo nepraktické A všem hodným úřednicím které jsem ten den potkal a byla s nima sranda. No a den jsme zakončili náádherným koncertem. Opravdu povedený den
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Děkuji inaně za nejhezčí narozeniny mého života. Opravdu nááádherný víkend a to měla chuděra ještě starosti s oslavou svojí školy. Bylo to tam nááádherný.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.