Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Klaus nebo Švejnar?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika

Tak kdo?

Hlasování není časově omezeno.
Klaus:
70% 70% [ 14 ]
Švejnar:
30% 30% [ 6 ]
Celkem hlasů : 20 / Hlasujících: 20
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 19. leden 2008 13:00
No já mam pocit, že díky ODS brzo budeme ve stejný situaci jako v africe Wink Razz
Jenom škoda, že sem nedostanou i to teplo.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 19. leden 2008 14:24
krrttek napsal:
2quab:dle čeho soudíš že horší být nemůže? znáš vůbec naši minulost? Znáš situaci v africe?

Nějak nechápu, jak souvisí postava prezidenta s naší minulostí, nebo situací v Africe.

romulus napsal:
To je zoufalá argumentace. Nebo ona to vlastně žádná není...

Já vážně nijak neargumentoval Very Happy . Já jenom nadával. Very Happy

Výčet argumentů by zabral celou knihu, ale jenom namátkou:

Byl to Klaus, který způsobil půlroční parlamentní krizi. (Schválně, ví někdo jak se mu to podařilo?)
Byl to Klaus, který prohlásil že vládu postavenou na přeběhlících nikdy nebude jmenovat. Ale lhát je přeci normální, stejně jako mít milenku, že?
Slyšeli jste jeho novoroční projev? Americký hypotékový systém kolabuje a on prohlašuje že hypotéky jsou fajn.
Jeho názory na globální oteplování ani nemá cenu rozebírat. V zahraničí z nás mají legraci.

Nemá cenu pokračovat, nenapadá mě dostatečně sprostý slovo, kterým bych toho ... tituloval.
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 19. leden 2008 19:29
Býval jsi lepší quabe. Vystříhnout několik bodů se dá proti každému, jistě i proti Švejnarovi (US občanství a z něho vyplývající závazky, některé události ve vedení ČSOB atd.).
Americký trh hypoték nekolabuje protože jsou špatné hypotéky, ale protože tam banky v honbě za dalšími klienty půjčovaly peníze chudákům, kteří je evidentně nemohli nikdy splatit. To nás teprve čeká. Zatím takovým chudákům půjčují jenom nebankovní finanční skupiny.
A Klausovým názorům na globální oteplování a z něho vyplývající "potřebné" změny v chování lidstva se smějí jen ty skupiny lidí, které Ty chceš poslouchat.
Netvrdím, že Klaus je ideální prezident a rád tam uvidím lepšího, ale takového zatím nikdo bohužel nenašel. Nejmenovat se Klaus je zoufale málo na to, aby byl někdo lepší kandidát. Nicméně uznávám, že protikandidáti v minulé prezidentské volbě byli mnohem zoufalejší.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 19. leden 2008 20:40
Otázka občanství je naprosto marginální záležitost. Přeci nelze vyčítat Švejnarovi, jaké má občanství. To nijak nevypovídá ani o člověku, ani o jeho schopnostech.
Ohledně té záležitosti s ČSOB. Má cenu to rozebírat? Kdosi podal TO na exvedení. Co s tím?
Hypotéky: Ale trh kolabuje. Zadlužování rozhodně není něco, co by se mělo zmiňovat v souvislosti s růstem blahobytu. Tak to rozhodně není. Globální oteplování není o tom koho posloucháme, ale o tom co se děje kolem nás.

Vypíchnul jsem jenom ty nejzásadnější prů... posledních měsíců. Tohle není hledání chyb za každou cenu. Jde o to že ten člověk dělá jednu příšernost za druhou a dokáže to dělat tak, aby mu lidé ještě tleskali.

Měl jsem to "štěstí" poslouchat jeho nabubřelé kecy celou hodinu naživo. Je to mizera chlap a rozhodně by neměl být prezidentem.
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 19. leden 2008 21:26
2quab: mne jen zarazilo ho prohlásit za nejhoršího prezidenta, v minulosti byli horší a pokud by kdokoliv byl lepší než Klaus tak si tam dosaď africký diktátory a uvidíme zda to bude dobrý tah

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 19. leden 2008 21:29
Ty jo, co tady máš s tou afrikou furt? Mr. Green

Já bych to řek asi tak: Santa mi neni sympatickej, proto rači Švejnara... Horší jak Santa určitě nebude... Wink

Jinak ve škole jsme se učili, že prezident je v našem státním zřízení postava především reprezentativní, a já teda jsem hluboce nespokojen s tim, že mě má reprezentovat nějaký pako, co prohlašuje, že globální oteplování neni a jiný perly.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)
Příspěvek upravil 1× jenda^^, naposledy so 19. leden 2008 21:30.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 19. leden 2008 21:30
dobře tak budu psát asie, situace tam je podobná

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: ne 20. leden 2008 00:29
Neřekl jsem, že Klaus je nejhorší prezident. Řekl jsem, že horšího mít nemůžeme. To je rozdíl. Bylo to myšleno samozřejmě z kandidátů, kteří na tuto funkci kandidovali v roce 2003, nebo budou nyní. Je jasné že Idi Amin nebo Gottwald to nebudou.
V čem je podobná situace v Africe a Asii?

EDIT:
jenda: Dobře jsi mi připoměl: Klaus před třemi lety jezdil po Evropě a vykřikoval ty svoje bludy o tom, jak je EU podobná RVHP. (Možná si na to pamatujete, Paroubek mu pohrozil, že nedostane od vlády na tyhle cesty ani korunu a bude jezdit za svý)

Prezident zastupuje zemi navenek a nemůže vykřikovat svoje názory, kdy se mu to zlíbí. Zahraniční politiku v ČR uskutečňuje Parlament prostřednictvím vlády. Ne prezident.

Klaus pohrdá ústavou, vykládá si jí podle svého pokřiveného vidění světa a davy mu ještě tleskají. Lidi probuďte se.
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 20. leden 2008 00:55
aha, tak to jsem špatně pochopil, omlouvám se.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 20. leden 2008 11:44
Mr. Green Probuďte se! Mr. Green to už tu jednou bylo Laughing
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 6 z 17