romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Zasláno: ne 20. leden 2008 11:58
Jasně. Lidi probuďte se a věnujte svůj čas něčemu, co za to stojí. Prezidenta volit nebudeme, tak se věnujme něčemu jinýmu. Osoba prezidenta má na naše běžné životy poměrně zanedbatelný vliv.

Zasláno: ne 20. leden 2008 12:07
Nicméně, 2 quab: Se svým občanstvím dělá Švejnar stejné obstrukce, jako svého času Rath s předsednictvím v ČLK. Ale to je mi ve skutečnosti celkem jedno.
Hypotéky jsou dobrá a v podstatě jediná cesta k vlastnímu bydlení. Běžnou prací nikdo za svého života nenašetří na vlastní byt, nebo dokonce dům. A pokud si tento dlouhodobý závazek zájemce dobře promyslí, je to skvělý nástroj. Spíš mě děsí různé HomeCredity, Profirealy apod. ty udělají s lidí chudáky mnohem dřív, než u nás nastane nějaká větší bublina s hypotékami.
A pokud jde o oteplování, tak bych se v tomto topicu nepouštěl do větších diskusí. Mě taky zatím nikdo nepřesvědčil v jaké míře dochází k oteplování, v jaké míře za něho může člověk a hlavně v jaké míře ho dokáže zvrátit. Těžko mě někdo bude přesvědčovat, že nejde o další lobby firem či osob, které nabízejí ty správné "ekologické" technologie a výrobky.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..