Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: ne 23. březen 2008 17:43
já furt nic...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 23. březen 2008 19:59
U nás to v tom sněhu a zimě ani nebudu riskovat (i když někteří blázni jezdí i když je pod nulou)... Navíc nemam cyklopočítač a ten jak se mi líbí je docela drahej na netu bez poštovnýho... A s poštovným se mi to moc nevyplatí.. v kameným krámu to zas asi ani nebudou mít
ja letos teda ani metr jeste, ted v tom snehu v ty kose bych nevyjel, a stejne sem zas nemocnej.. ale uz od vanoc se klepu na otestovani novyho tachace a jak na potvoru proste snad letos nevyjedu
No já nějak fakt neměřim kolik mám naježděno,ale tak párkrát už jsem si taky na kole vyrazila..ale radši bez psíka...s našim labradorem bych asi daleko nedojela..
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.