Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Konec anonymů

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kniha přání a stížností
otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 06:51
Pánové nesnížila by nám povinná registrace návštěvnost? Servr VSN není ještě tak profláknutý abychom mohli případným zájemcům se tu rozepsat.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 09:38
Hele já bych to zatím nechal tak, zas až tak hrozný to zatím není aby bylo na jednoho přihlášenýho 20 anonymních reakcí...
Možná bych to upravil tak že při zakládání nového topicu by se dalo nastavit jestli povolit anonymy nebo ne. co vy na to?
on les aura!

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 10:45
busch napsal:
Já bych to nechal jak to je, někdo sem natrefí, najde zajímavý téma, rád by přispěl,ale nechce se mu regstrovat (natolik ho fórum nezaujalo) ...tak se na to vykašle...

Ja bych to tay tak nechal. Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 12:45
No já bych klidně anonymy nechal, ale dal bych, že musí napsat ten nick. Když to někoho odhlásí, tak by mu to řeklo, že nevyplnil nick a on by si toho všiml.. A anonymové by klidně mohli přispívat Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

dubas (+1)
Bažant
Bažant

10 050,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 17:02
jenda.69 napsal:
No já bych klidně anonymy nechal, ale dal bych, že musí napsat ten nick. Když to někoho odhlásí, tak by mu to řeklo, že nevyplnil nick a on by si toho všiml.. A anonymové by klidně mohli přispívat Wink

takhlen sem si to taky predstavoval jak uz sem napsal drive to by bylo presne ono Applause
ObrázekObrázek

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 20:58
Anonymy nerusit, ale privital bych prodlouzeni doby necinnosti, po ktere system uzivatele odhlasi. Casto se v praci prihlasim na VSN, ale pak mi nekdo zavola a ja musim treba i na vic nez hodinu opustit svuj pocitac, a kdyz se vratim, tak jsem odhlaseny a vsechny neprectene prispevky oznacene jako prectene. :(((
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 21:02
Prodlužovat to na víc než půl hodiny zřejmě není účelné. Takže by Ti to stejně nepomohlo. V tomhle případě bych doporučoval rozhraní RSS (nevím jestli to sleduje i fórum, či jen web) nebo to na webu dohledat v kolonce Poslední příspěvky ve fóru.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 21:11
CrazyCZ napsal:
Anonymy nerusit, ale privital bych prodlouzeni doby necinnosti, po ktere system uzivatele odhlasi. Casto se v praci prihlasim na VSN, ale pak mi nekdo zavola a ja musim treba i na vic nez hodinu opustit svuj pocitac, a kdyz se vratim, tak jsem odhlaseny a vsechny neprectene prispevky oznacene jako prectene. Sad((

Naprostej souhlas Exclamation
Bugi napsal:
Prodlužovat to na víc než půl hodiny zřejmě není účelné. Takže by Ti to stejně nepomohlo. V tomhle případě bych doporučoval rozhraní RSS (nevím jestli to sleduje i fórum, či jen web) nebo to na webu dohledat v kolonce Poslední příspěvky ve fóru.

Myslim ze jen web.... Mne spis vadi, ze se mi po prihlaseni a potom po odhlaseni (z jakehokoli duvodu) vymazou nove prispevky a potom nemam prehled. Mozna kdyby to slo nastavit na den

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 21:14
Nebo jak to má VBulletin forum - pod novýma nepřečtenýma jsou sice starší,ale taky eště uživatelem nepřečtené příspěvky...
Veselé Vánoce!

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 21:22
Bugi napsal:
Prodlužovat to na víc než půl hodiny zřejmě není účelné. Takže by Ti to stejně nepomohlo.

Na jednom foru uz jsem si vyhadal hodinu a vetsinou to staci, takze bych byl moc vdecnej kdyby to slo i tady. A nezkousejte to na me s nejakou (ne)bezpecnosti... ;)
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kniha přání a stížností
Strana 2 z 5