Zasláno: po 16. duben 2007 22:08
hele hoši, tady se baví o něčem jiným
dneska ráno jsme první dvě hodiny ukazovali školu, celkem v pohodě, učitelka na ně kecala německy...potom čeština, chudáci museli číst česky, všichni výtlemy...školu nějak přežili...
potom byl program-dostali úkoly a instrukce...v našem malém městě bylo 8 stanovišť, kde byl jeden z našich lidí a řekl jim něco o tom místě v angličtině a poté je poslal na další pozici. Docela se prošli do kopečka

já měl hodinku volna než k nám dorazila první skupinka. Čas jsem využil pro menší ukojení citů

(ne něčeho jiného

) když to skončilo, proběhnul sem se 2 kilometr sprintem ke škole

trochu sem se zakecal s kamarádem...

následoval pohár v restauraci...Němci jsou šíleně hluční a vůbec neposlouchaj naše příkazy, hlavně že my jsme poslouchali u nich (již jsem na výměném pobytu u nich byl pro info

) za tu celou obu jsme spolu prohodili možná 10 vět

když jsme šli z restaurace, trochu se rozkecal

ale ne nadlouho...jediné co jsme se dověděl že v některých restauracích u nich stojí pivo i 14 Euro (zhurba 360 Kč) doma měl večeři-palačinky. Následovně čel napsat email domů, snad na 1 A4

s rofinou kecá, jen se mnou ne

hrál asi hodinku na počítači a šel spát

konečně mám volný komp, můžu napsat vám a jdu spát, jsem unavený a možná budu nemocný z toho sprintu

držte mi palce ať to přežiju, díky
//omlouvám se za styl mého psaní, nemám čas to překontrolovat upravit, píšu co mi slina přinese na jazyk...díky za pochopení