Věk: 32 let
226 121,- VK
Kytaristi na YouTube
Zasláno: út 29. červenec 2008 23:16
Já vím, že si tu asi moc nepokecám, ale jaký máte názor na takový ty kytaristy, co se naučí hrát písničku a dají to na YouTube, mně docela fascinuje kolik lidí tu určitou písničku umí zahrát s naprostou přesností.
Nevím jestli znáte chlapíka, který si říká funtwo, ale je to takovej můj idol, to je prostě něco úžasnýho se něj dívat.
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 29. červenec 2008 23:46
No tak dvě melodie naráz hrajou třeba klavíristi, ne? Ale je fakt, že když jsem takový věci hrával, tak to mi to dávalo docela zabrat, abych se to naučil
226 121,- VK
Zasláno: út 29. červenec 2008 23:52
No jo, ale na klavíru nemáš prostě tolik možností jak tu melodii zahrát. Na klavír asi těžko zahraješ vibrato, či jak se tomu přesně volá. Teda nechci tu nějak zatracovat klavír, ale ve srovnání s kytarou Tak na kytaru se toho dá zahrát daleko víc.
226 121,- VK
Zasláno: st 30. červenec 2008 10:32
2D4X: Linkiny nějak nemusím, ale toto jak vemou ňákýho člověka z davu, to děla víc skupin, například GreenDay. Jo a myslíš, že ten týpek co tam hraje, tak se to taky neučil doma?
226 121,- VK
Zasláno: st 30. červenec 2008 17:58
Tak ale vis co, ikdyby prostě hrál na kytaru normálně, tak hned na poprvý by to nezahrál takhle relativně dobře . Navíc docela dobře drží rytmus a moc se neplete.
15 825,- VK
Zasláno: st 30. červenec 2008 20:27
Tak obecně můžu říct, že když se člověk fakt snaží a dává tomu čas, tak se naučí zahrát cokoliv - z tohohle hlediska bych nevybíral nějaký nejlepší kytaristy... jde o to, jak to dokáže podat - tzn co do toho dává .. a asijci tam jsou hlavně proto, že mají vůli a takovou určitou pracovitost dát do obojího maximum ze sebe
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.