Zasláno: so 20. listopad 2010 18:44
ale prd pecane. Jsou tu nastaveny nejaky pravidla a ty se musi dodrzovat, kluby si je odsouhlasily a musi se nimi ridit, kdyby si odsouhlasili to ze nemusi predkladat nejaky "papiry" tak je vsechno v pohode, ale ze si to ujednali mezi sebou tak to kurnik musi platit. Kontumace je kravina, to by bylo uz moc, o pokute se neda mluvit, to neni zadnej trest, to by bylo nespravedlivy, to by museli mit vsechny kluby stejnej rozpocet, tohle je jediny vychodisko. Na druhou stranu je chyba APK, ze na to prisly tak pozde, takze to neni zas tak jednostrany, zase ale kdyz nezaplatis pokutu za MHD, tak te taky upozorni az za nekolik let a to i s penalema, ktery nejsou zas tak maly. APK neni od toho aby upozornovala, ale aby jednala. A ze je pro tri kluby konec sezony je naprostej nesmysl, protoze se hraje porad jeste o nejakych 90 bodu, coz neni malo, a hlavne PO je uplne jina soutez, kde vyhrava lepsi, takze klidne posledni postupujici ma sanci titul vyhrat. A kdyby se to tykalo Brna, tak budu urcite nastvanej, stejne jak ostatni, ale jak uz jsem rekl, jsou tu pravidla, kterymi se musi kluby ridit, takze bych mohl byt nasranej akorat na nas klub, nez na APK, nazoru padlo hodne a s nekterymi se stotoznuji.
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.