romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Zasláno: út 10. únor 2009 20:15
2 quab: Ohledně krize "pravda" vyvolává pravdu. Snad mi rozumíš.
Jeden blábol z toho článku za všechny: "šokuje je propad hodnoty jejich naspořených prostředků v soukromých penzijních či investičních fondech". Komu proboha poklesla hodnota naspořených prostředků v penzijním fondu??
Krize v ČR spočívá hlavně v tom, že na ni svádí kdejaký bordel, který tu byl už dávno. Sklárny nekrachují kvůli krizi, ale kvůli několikaletému diletantismu managementu a čínské konkurenci. Nedostupnost úvěrů není jen opatrností bank, ale i tím, že lidi a podniky jsou dávno nezdravě předlužené. Atd.
Opravdu trváš na tom, že krach hypotéčního trhu v USA by se nás tak moc dotkl, nebýt spuštěné laviny dalších malérů, které se na to navěsily dodatečně? A v době, kdy vláda krizi "bagatelizovala" ještě o víc nešlo.
Edit: ten článek je pro mě jen nářek ČSSD, že ji nikdo nepřizval k diskusi o protikrizových opatřeních. Ale kdyby vládla ČSSD, udělá logicky totéž.

Zasláno: út 10. únor 2009 20:40
Tak jsem se dočetl, že negativní volební kampaň už chystá i ODS.

Zasláno: út 10. únor 2009 21:07
Tohle je hezky řečeno (je to citace z idnes.cz):
"Jiří Paroubek předem odsuzoval jakékoliv vládní návrhy a okamžitě se staví odmítavě k čemukoliv, co vypustí z úst občanský demokrat či ministr financí. Když už není zbytí, alespoň prohlásí, že oni v Lidovém domě už příslušné opatření navrhovali dávno. Vláda má podobný přístup k návrhům sociálních demokratů."
Pravdivý a politicky vyvážený výrok.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..