Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 48, 49, 50  Další  Poslední
Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK

Re: CO SE MUZE STAT KDYZ UMEJETE SVOJI PRITELKYNI...

Zasláno: út 6. září 2005 10:11
Makavelina napsal:
Mark Pawl napsal:

Aha, tak to koukám že jsem nějakej přísnej já Think Mr. Green

Tak nebud, Wink sak ja vim co muzu a co ne Hand Mr. Green

Budu, žádný vyjímky Smile

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 10:16
Makavelina napsal:

Jojo, oblicej na xicht, presne tak tomu rikam taky Mr. Green No, mam sousedku a ta nevyleze bez makeupu ani ven s odpadkama, a to ani vecer. Pritom je hnusna sama o sobe a kdyz se jeste napatla....ja bejt chlap tak bych nikdy nebalila babu treba na koupalisti, teda ty co se nekoupou, ty se bojej aby se jim nesmazaly ty sileny vrstvy z xichtu, ty co plavou a jeste se potapej a nevadi jim bahno mezi zubama, to jsou podle me holky v pohode ktery jsou se sebou spokojeny a nemaj potrebu na sebe matlat tuny licidel. A zamalovany bedary? Tak to je fakt hnus, je to jeste vic videt nez kdyby ji svitil uprostred cela. Not Talking

Jasný pak jsem si všiml že je tam kategorie namalovaná barvičkama na modýlky(vodě odolnýma ptákovinama) ta taky stojí za to, to jsou kolikrát největší fifleny a je lepší se jim vyhnout obloukem, obyvykle se kolem nich motají ořetězovaní magoři Wink
s těma beďárama to vysvětluju pořád ségře a ona to nechce pochopit... Eh?
on les aura!

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 10:33
mina napsal:
Makavelina napsal:

Jojo, oblicej na xicht, presne tak tomu rikam taky Mr. Green No, mam sousedku a ta nevyleze bez makeupu ani ven s odpadkama, a to ani vecer. Pritom je hnusna sama o sobe a kdyz se jeste napatla....ja bejt chlap tak bych nikdy nebalila babu treba na koupalisti, teda ty co se nekoupou, ty se bojej aby se jim nesmazaly ty sileny vrstvy z xichtu, ty co plavou a jeste se potapej a nevadi jim bahno mezi zubama, to jsou podle me holky v pohode ktery jsou se sebou spokojeny a nemaj potrebu na sebe matlat tuny licidel. A zamalovany bedary? Tak to je fakt hnus, je to jeste vic videt nez kdyby ji svitil uprostred cela. Not Talking

Jasný pak jsem si všiml že je tam kategorie namalovaná barvičkama na modýlky(vodě odolnýma ptákovinama) ta taky stojí za to, to jsou kolikrát největší fifleny a je lepší se jim vyhnout obloukem, obyvykle se kolem nich motají ořetězovaní magoři Wink

Tak jí řekni že když si to bude na to matlat, tak jí to ucpe ty póry nebo co a zanítí se jí to a bude mít xicht plný černých teček a bude si muset koupit Klínenklír nebo příp. navštívit plastickou chirurgii.... Mr. Green Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 10:55
Anonymous napsal:
mina napsal:
Makavelina napsal:

Tak jí řekni že když si to bude na to matlat, tak jí to ucpe ty póry nebo co a zanítí se jí to a bude mít xicht plný černých teček a bude si muset koupit Klínenklír nebo příp. navštívit plastickou chirurgii.... Mr. Green Mr. Green

To jsem byla ja, jen jsem se zapomněla přihlááásit Smile
Hey, hey apple!

Obrázek

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 12:57
Myslim že kdo čte dámskou sekci pravidelně už ví že nemáš moc OK počítač a dá se poznat tvuj styl psaní.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 13:17
Makavelina napsal:

Think Tohle snad nema s pocitacem nic spolecneho..... Wink
Zasláno: út 6. září 2005 13:28
A jeste tady je taky jedna bez upravy. Arrow http://www.vysemnesmite.cz/forum/viewtopic.php?t=41&start=105

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 13:55
otesánek napsal:
Myslim že kdo čte dámskou sekci pravidelně už ví že nemáš moc OK počítač a dá se poznat tvuj styl psaní.

Laughing Můj osobní počítač je O.K, ale tady v práci ty pojebaný Macintoshe.... Mad
Zasláno: út 6. září 2005 13:56
sap napsal:

Shocked Shocked Co ten makeup všechno neumí..... asi to začnu používat... Think Mr. Green
Zasláno: út 6. září 2005 13:57
sap napsal:
Makavelina napsal:

Think Tohle snad nema s pocitacem nic spolecneho..... Wink

Má, já mám nastavenou aut. přihlášení, doma je to v pohodě, ale v práci na Macu to jaksi nefunguje.... Mr. Green
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

Hey, hey apple!

Obrázek

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 5 z 50