Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 48, 49, 50  Další  Poslední
Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 06:56
Ale i mě jak sem poprve videl tu fotku tak mi to připomělo Šárku Vaňkovou ale nechtěl sem nic říkat Mr. Green

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 07:25
Maky nic si z toho nedělelej. Voni už z těch reality show blbnou. Kdyby tě viděli čerstně po ránu eště v nedbalkách tak budou tvrdit že vypadáš jako Srack z Big Broder. Mr. Green
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 07:48
Sarka Vankova? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kua chlapi,nechlatajte tolko,zatemnuje vam to nielen mozog,ale aj zrak Mr. Green

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 07:56
hanni napsal:
Sarka Vankova? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kua chlapi,nechlatajte tolko,zatemnuje vam to nielen mozog,ale aj zrak Mr. Green

Jestli to nebude tím, že jí znají pouze z téhle jedné fotky Wink . Jinak spíš bych jí přirovnal k......Pipi dlouhé punčoše Mr. Green Mr. Green

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 08:09
weitless napsal:
Jinak spíš bych jí přirovnal k......Pipi dlouhé punčoše Mr. Green Mr. Green

Uz jej chybaju iba rysave vlasy a dva copy Mr. Green

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 08:11
hanni napsal:
weitless napsal:
Jinak spíš bych jí přirovnal k......Pipi dlouhé punčoše Mr. Green Mr. Green

Uz jej chybaju iba rysave vlasy a dva copy Mr. Green

Já bych řekl jen ty copy, ale to je otázka 2 minut ne? Pihy má, rezavá je taky a kdo ví, co a kde ještě Wink Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 08:11
otesánek napsal:
Maky nic si z toho nedělelej. Voni už z těch reality show blbnou. Kdyby tě viděli čerstně po ránu eště v nedbalkách tak budou tvrdit že vypadáš jako Srack z Big Broder. Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Tak toho neznam, Srack mi nic nerika, jooo, to takovej Shrek, to jo, to uz by se dalo Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Zasláno: pá 9. září 2005 08:13
weitless napsal:

Já bych řekl jen ty copy, ale to je otázka 2 minut ne? Pihy má, rezavá je taky a kdo ví, co a kde ještě Wink Mr. Green

Tak ja ti udelam radost a na sraz SM prijedu s copama a budu mit kazdou puncochu jinou, joooo Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green Jak co kde jeste Exclamation Question Ja nejsu zrzava od prirody... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 08:15
Makavelina napsal:
weitless napsal:

Tak ja ti udelam radost a na sraz SM prijedu s copama a budu mit kazdou puncochu jinou, joooo Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green Jak co kde jeste Exclamation Question Ja nejsu zrzava od prirody... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

A kdo něco takového tvrdí Mr. Green ? A jsem zvědavej na jakej sraz pojedeš? Sraz rezavejch? Skinů? Pravicových levičáků? Whistle

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 08:18
weitless napsal:

A kdo něco takového tvrdí Mr. Green ?

Nezamlouvej to.... Mr. Green Mr. Green Nahodou Pipi je dobra, sice vypada jako veverka, ale to ja obcas taky, vlastne mame hodne spolecnyho.....mno....nevim co je lepsi...SARKA NEBO PIPI Question Exclamation Duel az do soboty do vecera, jenom jedna muze zpatky do vily Exclamation Exclamation Mr. Green Asi zustanem u ty Mrkve...na tom se neda nic zkazit Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 14 z 50