LOOOOOOOOOOOOOOOL ach jak já vás mám ráda! až mě někdy mrzí že nejsem chlap
to Lion: "Honza Železný" je můj taťka, a díky němu jsem začla chodit na SM, takže vlastně je to jeho chyba že jsem tady, takže veškeré stížnosti ať putují na SM, přes SZ členovi s nickem Amber
a změna pohlaví ještě neproběhla definitivně, proto se ještě ani nepokoušíme s manželem o děti, vlastně jsme spolu ještě ani nespali a on se moc bojí spát zadkem ke mě, protože když to na mě přijde tak jsem k neudržení
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 20:45
to. lion:: nedočetl jsem celý tvůj kec (1.věta) a pomyslel jsem si, že se zastáváš jejího manžela. pak jsem to dočetl a pochopil jsem
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Jééé, já jsem tak zkorumpovatelný, až se skoro začínám z donucení stydět, ale nějak mi to nejde...
Maky, máš tedy volnou cestu kdekoliv do topiců na VSN, které jsem ovšem nezakládal já a nebo v nich nesděluji nějaké intimnosti nebo osbní věci! Rozumíme si?!
EDIT:
Jenda: Díky Máš u mě jasný hlas, až ti skončí volební období...
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 20:49
to: lion:: přečti si pořádně ten kec od makaka 20:40
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.