Mámy...
Zasláno: po 24. březen 2008 20:15
No protože se tu začalo ukazovat i pár "starších" (prosím nebrat to nějak špatně

) kteří už mají děti tak zakládám tento topic...
Mám šílený problém s mojí Máti...
Asi každej to zná že rodiče své děti kontrolují a snaží se z nich vychovat nejlepší sveřence...
Ale moje máti už to fakt přehání...
Komunikace vázne ale šíleně...protoe když za našima přijdou nahoru tak eště než mě pozdraví tak začne říkat co všechno sem zase neudělal nebo udělal špatně... jako já už mám výčitky i z věcí které se u ostoních rodin (je mi jasné že ne u všech...) úbec neřeší...
nechci tu řešit přímo nějaký problémy protože k tomu není šířka VSN připravena
Jde mi spíš o to jak se s ní domluvit...
Jenom ještě nastíním situaci ke které právě došlo...
Včera jsem našim oznámil že dnes jedu za přítelkiní na oběd...
Odjel jsem cca kolem půl dvanácté že přijedu večír... neřekl jsem v kolik... jsem velice nerad vázan nějakým přesným časem...
tak o půl páte mi máti volá (nevalá-prozvání protože už je to můj problém a že nebude kvůli mně utrácet... s tím že už je na mě naštvaná...) že jako kde sem a kdy přijedu??? tak jsem jí velice slušně řekl že do sedmi budu doma protože holčině v 18-15 jedu bus na intr... přijedu domů a v dobré náladě jdu nahoru jako že třeba bude naše zajímat jaké to bylo a tak... (mimo jiné to bylo poprvé když jsem u nějaké holčiny na obídku...

) ale jak jsem vešel nahoru a pozdravil tak se do mně zas pustila jako že sem celej den pryč a že kdyby mě neprozvonila tak že ani neví kde jsem že myslel že přijedu tak ve čtyrři... něco jako tatíkova věta že jsem řekl že přijedu večír ji nezajímá a řve na mně dál... takže já mám zkaženej super den a teď mám výčitky že jsem něco !zase! udělal blbě ale já jsem nic špatně neudělal...