Tak na tvrdou vodu není moc levných rad. Na zalévání kytek je dobré ji převařit a necht odstát. U dna se usadí část minerálů. Po scezení lze i pít, ale je lepší ji dát do lednice vychladit. Pro běžné použití existují různé filtry a ůpravny, ale jejich cena je okolo20-30tis Kč. Já to řeším tak, že chodím pravidelně na pivo! Rád poskytnu i podrobnější informace. Máme totiž doma jednu z nejtvrdších vod v republice, tak mám opravdu bohaté a drahé zkušenosti!
To pivo je nejlepší!!! Viz článek http://aktualne.centrum.cz/zahranici/veda-a-zajimavosti/clanek.phtml?id=94467
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Vite nekdo proc se voda v zachodove mise houpe?nekdy jen nepatrne nekdy i o dva cm, cim to je? nakym tlakem v trubkach nebo zimou ze se ty trubky smrstuji?
a víte,že na sev. polokouli se vír vody (třeba v umyvadle) točí doprava
voda tece do australie (kde se diky tomu toci opacne )
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Čistě teoreticky:
Když si stoupnete na severní pól, tak se budete otáčet proti směru hodinových ručiček.
Když si stoupnete na jižní pól, tak se budete otáčet po směru hodinových ručiček.
Takže i voda se musí otáčet obráceně
Nebo ne? Možná jsem ty směry otočil, už si to nepamatuju...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.