MAO (+28)
Malý Ale ObratnýVIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
MAOrh -> MAO
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 12:17
Tak a jsem uz i tady

.Po SM a JM jsem se protloukl i sem a urcite toho nelituju dokonce premyslim ze zmenim domovskou stranku ze SM na VSN

.No zacnu asi nickem protoze nekde se muzu objevit ne jako MAOrh ale jako pouhy MAO ale urcite mne poznate podle obrazku u jmena ten mam vsude stejny.Jmeno je Radek uprimne mne se libi

.Mati chtela abych se jmenoval Adam

.Ted dekuji tatovy ze chtel Radka

.Prijmeni je trosku nemecke

Hüblů s prehlasovanym "u" neni moc a vyborne se to komoly

treba "Hube"l nebo "Hybel" je naprosto normalni

.No dal hmnm narodil jsem se a ziju v Ústí nad Orlicí toto mesto neni nicim zname coz je dobre ma neco pres 15 litru obyvatel jedine snad to ze je to byvale okresni mesto ale to je tak vse

.Narozen uz v zminovanem mestecku 17. kvetna 1988 neco kolem obeda myslim nebo uz bylo pul jedny???Ted ziju s rodici (nebo oni se mnou)V rodinem domku ja se segrou dole oni na hore(obr prilozim

).Cely zivot nestiham vubec prozit spis ho jen prezivam mam celkem dost zajmu a chci byt vsu i kdyz to neni mozne.uz asi 10 let zavodne beham coz zabere hodne casu dalsi vypln dne tvori PC tam se deje vse od psani na ruznych forech pres hrani her az po veci do skoly.Studuju Elektrikare slaboproud se zamerim na PC a jemnou elektorniku v České Třebové.A jinak zbytek volneho casu travim v jedne hospudce prilepeny na fotbaku (paradox je ten ze ja fotbal nesnasim, odsuzuju ho ale stojni to je moje

)
A malem bych zapomel ze jsem trosicku zavysli na jedne hre snad to muzu rict ze je to Counter-Strike 1.6
JA
Baracek
Parta lidi se kterou je fakt sranda!

Zasláno: so 5. květen 2007 13:49
ubehl skoro rok a pul a veci se zmenily...
uz jsem dostudoval
hned o prazkach jsem dostal dobrou nabidku na prodavace v elektre...
zadna spinava prace proste pohodicka...
po pul roce jsem se posunul dal a dal...
nejdrive jsem dostal na starost takzvanou malou cernou elektroniku...
coz jsou sluchatka, baterky, kabely, dvd atd...
a po dalsim pul roce coz je prave ted

jsem dostal na starost jeste to samy ve druhem krame ktery mame blizko usti nad orlici presneji se jedna o mesto Ceska Trebova (zname hlavne svym vlakacem...)
ted uz mam na starost velkou cernou

takze fotacky, kamerky, mp3 prehravace, dvd prehravace, veze atd...
s praci jsem vcelku spokojen...
do kanclu to mam cca minutu cesty protoze kram mam hned za barakem
jinak co se tyce osobniho zivota tak jsem se prestehoval o patro niz do vlastniho bytu...
(rodice bydli stale na de mnou...

)
stale se pokousim zavodne behat

ted jsem k tomu jeste pridal sjezdi na kole ale to zatim jen tak ze zabavy...
tod asi zas na chvili vse...
jeste pridam nekolik aktualnich fotek...
(Ano je mne opravdu 19....ted jsem fotky ukazal jednomu cloveku kteryho znam pres net a neveril mi...no co se da delat mne to nevadi a ze slecen si zatim taky zadna nestezovala

)
tak zas nekdy
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× MAO, naposledy po 3. březen 2008 20:23.