Zasláno: st 25. červenec 2007 20:42
tak protoze se muj zivot ted toci predevsim kolem meho PC a jeho silence tuningu tak se pochlubim tim...nekomu to asi moc nerekne ale aby tu rec nestala...mel jsem jedinou podminku a to vejit se do 4000,- kč a to mne nakonec vyslo i kdyz tak tak zbylo mi asi 71 korunek
takhle vypadaji dobre investo
vane ctyri tisice do ucinneho a hlavne ticheho chlazeni
detail heatpipe-trubicky naplnene plynem ktery velice rychle a uccine odvadi teplo...
CPU chladic ve sve cele krase...ventilator ani nezapinam...uchladi jen pomoci kovu takze hlasitost 0dB
chladicek na disky...opet noctua

(Noctua NF-S12-1200)
Chladic na GPU sem zvolil osvedcenyho vyrobce a to Zalmana...
Detail mainkeho pasivu na pameti na grafice...
i ventilator ve zdroji potreboval vymenu...jeho hlucnost byla neodpovidajici jeho ucinosti...
vyhrala opet noctua
ucel ztiseni byl aby mohl poctac bezet cely den a celou noc...takze bylo zapotre ucinne a tise chladit veskere casti pocitace...na noc vetsinu vetraku jako GPU (CPU nebezi ubec...) a outtake vypinam bezi mi pouze ten ve zdroji na 5V coz dela 8dB a Intake ktery je tez na 5V coz mame dalsich 8dB nejvetsi rachot tedy ted delaji disky ale to je dohormady do 20dB a 30dB je lidsky sepot takze parada...a zas naopak...kdyz pustim vsechny vetraky co mam v PC (

na plno tak to je teda rachot jak ma byt