Příspěvky: 121
Bydliště: Liptovský Mikuláš
11 025,- VK
Zasláno: út 27. květen 2008 19:20
My kupujeme to co je lacne, cize vacsinou obycajne biele rozky a lahko rozotieratelnu ropu Niekedy aj to klasicke maslo...mam ho radsej, ale ked sa vytiahne z chladnicky tak je to horor natierat...
A rozky mi chutia aj take aj take...
to jo ale zkus si udelat chleba s maslem, rajcatkem, pazitkou nebo cerstvou zelenou cibulkou a pak to zkus s margarinem, bleeeee.. Ja si nechavam maslo zmeknout par minut pred tim nez ho budu mazat a je to v pohode.. kdyz sem musel u babicky jist perlu nebo dokonce ramu tak sem radis jedl bez toho, fakt to chutna jak umela hmota
Věk: asi 34 let
Příspěvky: 6482
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 754,- VK
Zasláno: út 27. květen 2008 19:27
tak ale zase ked to kostkove maslo zmekne se to lepi na nuž a na.,,.., se to dava do rožku ,.lepsi tvrde jde pekne odriznou platek a sup snim na chleb abo na rožek ,.,.ale ani ropou nepohrdnem
no to lepeni mi nevadi doma sem mel na to super dlouhej tenci nuz, urizl se platek hodil na chleba, to za miutku zmeklo a hned to slo lehce rozmazat, ted uz se s tim tolik neparu
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.