Zasláno: čt 26. květen 2011 18:25
Četl jsem rozhovor s ředitelem mekáča pro Českou republiku a ten se dušoval, že hamburger (ten plátek masa) je vyroben jen a jen z mletého masa, že tam není nic jinýho. Ovšem jestli jsi viděl nedávný pokus jedné ženské, že nechala hamburgr z mekáča jen tak ležet (teď si nevzpomínám, 180 dní?) a nic se mu nestalo, tak je jasný, že to musí být prošpikovaný nějakýma stabilizátorama a regulátorama chuti a hromadou soli a kdoví, čím ještě.
Když nic, tak musel aspoň zplesnivět, teda pokud ten pokus nebyl FAKE. Doporučuju vyzkoušet doma a přesvědčit se (těch 20Kč za pokus stojí).
Protože když mi v sáčku zplesniví obyčejný chleba, tak maso musí taky.
Je to dobrá otázka, samotnýho by mě to zajímalo
chtělo by to někoho známýho v laborce.