Zasláno: čt 26. květen 2011 23:55
no ono to s tema vietnamcama nebude tak horky, jak myslis moucho. I oni maji prisny hyg. dohledy, protoze je porad nekdo bonzuje(mcdonald a jim podobni, pac jim berou kseft). Ja si tim masem su prave jistejsi u tech vietnamcu a je mi jedno z ceho to delaji, proste je to stoprocentni maso a to nikdo nezapre. Tu sojovou mouku v burgeru, houska, co chutna jako vzduch(teda ono to skoro nic jinyho, nez vzduch neni), hnusny nakladany okurky, to fakt nemusim. KFC, to je jina kategorie, to je jeste vetsi humus, nez MC. Ty kurata opravdu nejsou s ciny, ale z USA, ale to co do nich pumpujou(davaji do zradla), to opravdu nemusim, kdyz si vemete, ze kureti trva od narozeni do porazky asi 4 tydny dlouhej zivot a behem neho vyroste do asi do 3-4 kilogramu, tak nekde se to musi objevit. Jsou od malicka narvani praskama urychlujici rust a vsechny ty latky samozrejme zustavaji i v mase a pote se dostavaji do samotnych konzumentu... Jeden z mala dukazu je krehkost toho masa, kdyz rozloupnete ten jakejsi rizek, tak jsou videt svalovy vlakna, to nikde jinde na kureti neuvidite, je to plny hormonu, pak nemaji z toho lidi byt tlusti(ano, i z dietniho masa kurat). Takze dekuji, nechci, to necham tem hlupakum, co si kazi zdravi spatnou stravou
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.