Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Mc Donald

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Jídlo, pití
Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 20:10
Mekáč vážně nechutná všude stejně Mr. Green V bratislavě je o dost lepší, nechápu čím to je, ale je vážně chutnější! Na naše prachy ale taky dražší. Možná je to tím, že ho dostaneš horkej, jako právě udělanej...
Alwe třeba je to je subjektivní dojem Smile
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 21:27
mně třeba v mekáčí nechutná vůbec, v kfc taky ne... Ale když příjdu k nějakým vietnamcům a mají gyros, to je jiná Smile
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 21:28
Tak to asi záleží jak jakej mekdonald Smile
V Budějcích jsou dva a je pravda, že ten jeden na strakonický ulici je lepší, neni tam tolik lidí, vždycky čerstvý hranolky, i všechny burgry jsou čerstvý... To v tom druhým na lannovce je pořád frmol, ale hranolky klidně dostaneš studený.. a jak tam mají připravených najednou třeba 15 čízů, tak taky nejsou zas tolik čerstvý..

Mně právě u vietnamců nechutná vůbec... asi mám vsugerovanej pocit, že je to z kočky a vždycky si radši dojdu do meka pro číze, kde aspoň vím, že mají opravdu přísný hygienický kontroly (nevím jak je to jinde, ale aspoň u nás to tak funguje)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 21:38
Já bych ty jejich blafy nejedl navíc ještě se sýrem Zvracím když mám chuť, tak si vemu kýbl kuř. stehýnek a kousků z kfc.
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 22:00
Haha, u vietnamců nejí, že to je z koček, psů a holubů, ale že žere mletý krysy v mekovi mu nevadí Mr. Green
Jinak taky moc nechápu to, že v každým mekovi všecko chutná stejně, ale v jednom mekovi je to lepší než v druhým.... Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 22:14
Tak teoreticky by to mělo bejt stejný...
Já to myslel třeba tak, že když někam cestuješ a nechceš riskovat nějakou místní restauraci, tak mekáč je většinou taková jistota Smile nebo KFC.. to je jedno

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
381 467,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 22:31
Od té doby, co jsem zjistil, že v Mekáči nejsou ani ty nugety z opravdového masa, tak tam jím maximálně zmrzlinu. Ale i ta se zhoršila. Už má ke smetaně dost daleko. Je z ní cítit voda a rostlinný tuk Sad A pak vlastně ten jejich koktejl docela jde. Ale z čokolády je cítit v chuti chemie. Pokud už chci něco rychlého, tak KFC. Sice to jsou chcíplá kuřata z Asie, ale aspoň to vidělo maso. Mr. Green
NoArtist / NoName

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 22:44
Já se chci většinou zasytit... nějaká chemie mi moc nevadí, když stejně nepřiberu a zatim se to u mě vůbec neprojevilo.. Mr. Green
Jinak.. mně se zdají porce v KFC prostě malý, do 50-60 kaček tam nic nekoupíte.. to v mekáči máte aspoň tři číze.. a za kilo to už ujde..

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 23:43
Ono většinou se ani v restauraci za 50kč nenajíš, dyť to stojí pomalu bagety...
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: čt 26. květen 2011 23:55
no ono to s tema vietnamcama nebude tak horky, jak myslis moucho. I oni maji prisny hyg. dohledy, protoze je porad nekdo bonzuje(mcdonald a jim podobni, pac jim berou kseft). Ja si tim masem su prave jistejsi u tech vietnamcu a je mi jedno z ceho to delaji, proste je to stoprocentni maso a to nikdo nezapre. Tu sojovou mouku v burgeru, houska, co chutna jako vzduch(teda ono to skoro nic jinyho, nez vzduch neni), hnusny nakladany okurky, to fakt nemusim. KFC, to je jina kategorie, to je jeste vetsi humus, nez MC. Ty kurata opravdu nejsou s ciny, ale z USA, ale to co do nich pumpujou(davaji do zradla), to opravdu nemusim, kdyz si vemete, ze kureti trva od narozeni do porazky asi 4 tydny dlouhej zivot a behem neho vyroste do asi do 3-4 kilogramu, tak nekde se to musi objevit. Jsou od malicka narvani praskama urychlujici rust a vsechny ty latky samozrejme zustavaji i v mase a pote se dostavaji do samotnych konzumentu... Jeden z mala dukazu je krehkost toho masa, kdyz rozloupnete ten jakejsi rizek, tak jsou videt svalovy vlakna, to nikde jinde na kureti neuvidite, je to plny hormonu, pak nemaji z toho lidi byt tlusti(ano, i z dietniho masa kurat). Takze dekuji, nechci, to necham tem hlupakum, co si kazi zdravi spatnou stravou
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Jídlo, pití
Strana 6 z 9