šílenej odkaz co? to Busch třeba se tam někde potkáme, budu hledat tu blondynu... [url=http://is.feec.vutbr.cz/servlet/sdp/brutis/fect.sr_studijni_skupina_1r/?dp=list4632&sexvyucovanixskupinaysexstudijnixskupinastudijnixskupinaxid=2000&v_rozvrh.filterfirst=0&style=1&setfilter=yes&ssnctl=hdrext
[/url]
on les aura!
Příspěvek upravil 2× mina, naposledy čt 15. září 2005 22:29.
No nic moc to není, ale mohlo být hůř....a když se zanedbají ty zelený přednášky
Jo, ty sex odkazy mě vždycky fascinovaly
Myslím, že budeš rád, když tam uvidíš vůbec nějakou ženskou, natož blondýnku
já jsem taky zvědavej jak to tam bude, hele a jak moc je to povinný, nejsou na to někteří profesoři tak trochu vysazení? a jak je to se skriptama.
ps: moc se nevyznám v inf. sys. (typickej prvák že? )
ale to je typickej adminovskej humor s tím sexem ne
Zasláno: čt 15. září 2005 22:27
Bugi napsal:
Pro odkazy používej (url=http://...)sem se mrkni(/url). Hned to vypadá líp. Místo kulatých závorek zadej hranatý. Pak o vypadá takhle.
dík za připomínku polepším se
on les aura!
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× mina, naposledy čt 15. září 2005 22:27.
já jsem taky zvědavej jak to tam bude, hele a jak moc je to povinný, nejsou na to někteří profesoři tak trochu vysazení? a jak je to se skriptama.
ps: moc se nevyznám v inf. sys. (typickej prvák že? )
ale to je typickej adminovskej humor s tím sexem ne
Tak to je fajn jestli si nebudou pamatovat No jsem hodně zvědavej jak to tam bude. Nejvíc se děsím toho jak tam první den příjdu a bude tam 5e10 lidí a nikdo nebude nic vědět, všude bude jen chaos a zmatek.
Tak to je fajn jestli si nebudou pamatovat No jsem hodně zvědavej jak to tam bude. Nejvíc se děsím toho jak tam první den příjdu a bude tam 5e10 lidí a nikdo nebude nic vědět, všude bude jen chaos a zmatek.
Jo, přesně tak to tam bude, zmatek, chaos, bordel. A to celou dobu studia
A to sem si myslel, že u nás na bývalé škole je bordel přímo ukázkovej!!!
Dneska sem si přečetl pořádně svůj rozvrh a zjistil jsem že to zas tak hrozný není protože nemám jeden seminář... jupí
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.